Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ekonomi

Hindistan tahvillerinin global endekslere katılması bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hindistan tahvillerinin hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Hindistan tahvillerinin yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Hindistan tahvillerinin forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Hindistan tahvillerinin grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Hindistan tahvillerinin fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Hindistan tahvillerinin Yorum 2023

Hindistan tahvillerinin piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Hindistan tahvillerinin grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Gelişmekte olan piyasalar içindeki en büyük tahvil piyasasına sahip olan ancak global tahvil endeksleri içinde yer verilmeyen Hindistan’ın bu durumunun, Rus tahvillerinin küresel tahvil endekslerinden çıkarılmaları sonrası değişmesi bekleniyor.

Morgan Stanley, JPMorgan & Chase Co’nun gelişmekte olan piyasalar tahvil endeksinde bu ay ortasında yapılacak gözden geçirmede Hindistan’ın endekse gelecek yılın üçüncü çeyrekte dahil edileceğinin duyurulmasını beklediğini bildirdi.

Goldman Sachs da, Hindistan tahvillerinin JPMorgan gelişmekte olan piyasa tahvil endeksine dahil edileceğinin dördüncü çeyrekte açıklanmasını ve tahvillerin 2023 ikinci çeyrekte Endeks’e dahil edilmelerini bekliyor.

Hem Morgan Stanley, hem de Goldman Sachs, Hindistan tahvillerinin JPMorgan’ın endeksi içinde ağırlığının maksimum yüzde 10 olmasını bekliyorlar. Bu, Hindistan tahvillerine Endeks’e dahil olmaları ile birlikte 30 milyar dolar sermaye girişi olacağı anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir;  On Numara 16 Temmuz 2023 sonuçları bugün millipiyangoonline.com’da!

Türkiye’nin tahvil faizlerindeki düşüş ivme kazandı

 

İngiltere’nin tahvil getirileri için tahminler yükseldi

 

Goldman Sachs, ABD’de faiz tahminini yükseltti

 


Hindistan tahvillerinin Analiz

Hindistan tahvillerinin net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Hindistan tahvillerinin yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hindistan tahvillerinin grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Hindistan tahvillerinin

Hindistan tahvillerinin yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Hindistan tahvillerinin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Hindistan tahvillerinin yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Hindistan tahvillerinin Uzman Yorumları

Hindistan tahvillerinin analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }