Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Piyasalarda gün sonu 08/09/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Piyasalarda gün hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Piyasalarda gün yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Piyasalarda gün forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Piyasalarda gün grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Piyasalarda gün fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Piyasalarda gün Yorum 2023

Piyasalarda gün piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Piyasalarda gün grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

BİST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 34,61 puan artarken, toplam işlem hacmi 111,3 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Endeks gün içinde en düşük 3420, en yüksek 3505 puanı gördü.

DOLAR – EURO

İstanbul serbest piyasada dolar 18,2357 liradan, euro 18,1890 liradan satılıyor.

Uluslararası piyasalarda saat 18.00 itibarıyla euro/dolar paritesi 0,9957, sterlin/dolar paritesi 1,1491 ve dolar/yen paritesi 143,98 düzeyinde seyrediyor.

ALTIN – PETROL

Altının gram fiyatı 1001 liradan satılırken, çeyrek altın 1634 liradan, Cumhuriyet altını 6515 liradan satılıyor.

Altının onsu uluslararası piyasalarda yüzde 0,60 düşüşle 1708 dolardan, Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yüzde 0,82 artışla düşüşle 88 dolardan işlem görüyor. 

Borsa rekor seviyelerde

 


Piyasalarda gün Analiz

Piyasalarda gün net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Piyasalarda gün yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Piyasalarda gün grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları pozitif seyirde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Piyasalarda gün

Piyasalarda gün yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Piyasalarda gün grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Piyasalarda gün yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Piyasalarda gün Uzman Yorumları

Piyasalarda gün analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }