Çarşamba, Mayıs 15, 2024
Ekonomi

Ekonomi ve şirketlere olan güven borsayı rekordan rekora taşıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ekonomi ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Ekonomi ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Ekonomi ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Ekonomi ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Ekonomi ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Ekonomi ve Yorum 2023

Ekonomi ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Ekonomi ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Sermaye piyasalarımız her geçen gün güven tazeliyor, geleceğe güvenle bakıyor. Borsamız haftayı dolar bazında 17 yılın en güçlü rallisi ile geride bıraktı, 3.521,38 puan ile haftayı sonlandırdı” dedi.

BIST 100’DE direnç 3.500’Ü aştı

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi 18 Temmuz’da başlayan rallide 3.500 seviyesi de geride kalırken, dolar bazlı bakıldığında üst üste sekizinci haftada da yükseliş eğilimini sürdürüyor.

2005’ten bu yana en güçlü ralli

BIST 100 endeksi dolar bazında üst üste 8 haftadır değer kazanırken, söz konusu performans, haftalık değerlendirmede Temmuz 2005’ten bu yana görülen aralıksız en güçlü ralliye işaret ediyor.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter’dan Borsa İstanbul ve sermaye piyasaları hakkında dikkat çeken açıklamalar yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati şu ifadeleri kullandı Hisse Net Yorumlar 2022,

Dolar bazında ise son 17 yılın en güçlüsü

Sermaye piyasalarımız her geçen gün güven tazeliyor, geleceğe güvenle bakıyor. Borsamız haftayı dolar bazında 17 yılın en güçlü rallisi ile geride bıraktı, 3.521,38 puan ile haftayı sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Çin'de eylül ayında hem ihracat hem ithalat azaldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yıllık kazanç yüzde 140’ın üzerinde

BIST 100 endeksi, 1 yıllık süreçte yüzde 142 yükseliş kaydetti. Bu yükseliş, Borsamıza ve şirketlerimize duyulan güvenin en açık göstergesidir.

Borsada Mehmet Akdere rüzgârı

Borsa rallilerinde erken davranmak ne kadar doğru?

Bu hafta en çok borsa kazandırdı

 


Ekonomi ve Analiz

Ekonomi ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Ekonomi ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ekonomi ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Ekonomi ve

Ekonomi ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Ekonomi ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Ekonomi ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ekonomi ve Uzman Yorumları

Ekonomi ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }