Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Hazine, gelecek hafta 4 ihale düzenleyecek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hazine, gelecek hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Hazine, gelecek yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Hazine, gelecek forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Hazine, gelecek grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Hazine, gelecek fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Hazine, gelecek Yorum 2023

Hazine, gelecek piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Hazine, gelecek grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 3 aylık programına göre, 12 Ağustos Pazartesi günü 5 yıl (1.820 gün) vadeli 15 Eylül 2027 itfalı, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu tahvil ilk kez ihraç edilecek.

Aynı gün 6 yıl yıl (2.184 gün) vadeli, 13 Eylül 2028 itfalı, 6 ayda bir kupon ödemeli değişken faizli tahvil yeniden piyasaya sunulacak.

13 Eylül Salı günü de iki ihale birden düzenlenecek. 13 ay vadeli, 11 Ekim 2023 itfalı, kuponsuz devlet tahvili ilk kez satışa çıkarılacak. 10 yıl (3.605 gün) vadeli, 4 Ağustos 2032 itfalı, 6 ayda bir kupon ödemeli, TÜFE’ye endeksli tahvil ise yeniden ihraç edilecek.

Hazine’nin gelecek hafta 9 milyar 122 milyon TL piyasaya, 2 milayr 892 milyon TL kamuya olmak üzere toplam 12 milyar 14 milyon TL iç borç ödemesi bulunuyor.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hazine’nin dış borç projeksiyonunda Eylül ayının tamamı için ödenecek tutar 3 milyar 267 milyon dolar olarak belirtiliyor.

Hazine’den 1,3 milyar liralık borçlanma

 

Nebati Hisse Net Yorumlar 2022, Yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz

 


Hazine, gelecek Analiz

Hazine, gelecek net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Hazine, gelecek yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hazine, gelecek grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Hazine, gelecek

Hazine, gelecek yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Hazine, gelecek grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Hazine, gelecek yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Hazine, gelecek Uzman Yorumları

Hazine, gelecek analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }