Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. VİOP’ta endeks yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. VİOP’ta endeks forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. VİOP’ta endeks grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. VİOP’ta endeks fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

VİOP’ta endeks Yorum 2023

VİOP’ta endeks piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen VİOP’ta endeks grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Aralık vadeli endeks kontratı, açılış seansında önceki normal seans kapanışının yüzde 0,1 altında, 5.225,50 seviyesinden işlem gördü.

Dün 5.070- 5.240 arasında dalgalı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı önceki kapanışının yüzde 2,6 üzerinde 5.228,75 puandan tamamladı. Endeks kontratı, akşam seansında ise Polonya’ya füze düştüğü haberleriyle 5.215,00 puana indi.

Analistler, ABD’de enflasyonun tepe yaptığına yönelik güçlenen beklentilere karşın artan jeopolitik risklerle karışık seyrettiğini kaydederek, konuya ilişkin haber akışının varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu söyledi.

Dün akşam saatlerinde Polonya’nın Ukrayna sınırında bulunan Przewodow köyüne kaynağı bilinmeyen füzelerin düştüğü ve iki kişinin hayatını kaybettiği haberinin risk algısını artırdığını aktaran analistler, sabah saatlerinde Polonya’ya düşen füzelerin Ukrayna hava savunma füzeleri olabileceği yönündeki haberlerin ise satış baskısını törpülediğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir;  Borsa günü düşüşle tamamladı

Analistler, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikasında yumuşamaya gideceği beklentisinin arttığını belirterek, para piyasalarındaki fiyatlamalarda bankanın aralık toplantısında yüzde 85 ihtimalle 50 baz puan, yüzde 15 ihtimalle 75 baz puan faiz artıracağının öngörüldüğünü söyledi.

Analistler, bugün yurt içinde konut satışları ve konut fiyat endeksi, yurt dışında ise İngiltere’de enflasyon ile ABD’de perakende satışlar, sanayi üretimi ve kapasite kullanımı verilerinin açıklanacağını kaydederek, Fed ve Avrupa Merkez Bankası yetkililerinin sözle yönlendirmelerinin yatırımcıların odağında olduğunu dile getirdi.

Teknik açıdan endeks kontratında 5.250 ve 5.300 seviyelerinin direnç olarak öne çıktığını ifade eden analistler, 5.200 ve 5.150 puanın destek konumuna gelebileceğini kaydetti.

Piyasalar yön bulmakta zorlanıyor

Biden Hisse Net Yorumlar 2022, Füzenin Rusya’dan fırlatılmış olma ihtimali düşük


VİOP’ta endeks Analiz

VİOP’ta endeks net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde VİOP’ta endeks yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VİOP’ta endeks grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

VİOP’ta endeks

VİOP’ta endeks yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. VİOP’ta endeks grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. VİOP’ta endeks yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VİOP’ta endeks Uzman Yorumları

VİOP’ta endeks analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

VİOP’ta endeks Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

VİOP’ta endeks uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

VİOP’ta endeks durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

VİOP’ta endeks için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

VİOP’ta endeks için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.