Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Endonezya Merkez Bankası ve Filipinler Merkez Bankası faiz yine artırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Endonezya Merkez hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Endonezya Merkez yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Endonezya Merkez forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Endonezya Merkez grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Endonezya Merkez fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Endonezya Merkez Yorum 2023

Endonezya Merkez piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Endonezya Merkez grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Filipinler Merkez Bankası(BSP), enflasyon beklentilerinin yükseldiğine dikkat çekerek faiz artırımlarına devam ediyor. Bir önceki toplantısında 50 baz puan artış yapan BSP, bu toplantısında piyasa beklentileri doğrultusunda 75 baz puan artışa gitti.

BSP tarafından yapılan açıklamaya göre, gösterge olarak kullanılan gecelik repo borçlanma faiz oranı yüzde 4,25’ten yüzde 5,00’e, borç verme Faiz oranı yüzde 4,75’ten yüzde 5,50’ye çıkarıldı.

Filipinler’de tüketici fiyatları yüzde 7,7 seviyesinde bulunuyor.

Endonezya Merkez Bankası, faiz oranını 50 baz puan artırdı

Endonezya Merkez Bankası(BI), gösterge faiz oranında 50 baz puan ile beklentilere paralel artışa gitti.

BI’dan yapılan açıklamaya göre, haftalık ters repo faiz oranı yüzde 4,75’ten yüzde 5,25’e çıkarıldı. Piyasa beklentisi de faiz oranında 50 baz puan artış yapılacağı yönündeydi.

BI, borç verme faiz oranını yüzde 5,50’den yüzde 6,00’ya, mevduat faiz oranını yüzde 4,00’ten yüzde 4,50’ye yükseltti.

İlginizi Çekebilir;  Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu

BI, önceki iki toplantısında da faizde 50’şer baz puan artışa gitmişti.

BI’ın enflasyon hedefi +-1 puan ile yüzde 3 seviyesinde bulunuyor. Bu yıl sonu için de tahmin yüzde 2-4 aralığında belirlendi. Enflasyon en son yüzde 5,71 olarak açıklandı.

BoE Başkanı Bailey, faiz artırımlarının nedenini açıkladı

 

Fed Waller Hisse Net Yorumlar 2022, Daha küçük faiz artışları konusunda rahatım

 

Uruguay Merkez Bankası faiz yükseltti

 


Endonezya Merkez Analiz

Endonezya Merkez net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Endonezya Merkez yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Endonezya Merkez grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Endonezya Merkez

Endonezya Merkez yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Endonezya Merkez grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Endonezya Merkez yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Endonezya Merkez Uzman Yorumları

Endonezya Merkez analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }