Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Fed cephesinden yeni faiz açıklaması Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed cephesinden hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed cephesinden yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed cephesinden forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed cephesinden grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed cephesinden fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed cephesinden Yorum 2023

Fed cephesinden piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed cephesinden grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, ABD merkez bankasının faiz oranlarını ne kadar yükseltmesi gerekeceğini bilmenin zor olduğunu, ancak enflasyonun zirve yaptığı netleşene kadar durmaması gerektiğini söyledi.

Kashkari, “Gelecekteki faiz artışlarının ilerlemesini durdurmayı savunmadan önce, enflasyonun tırmanmayı durdurduğuna ve eğrinin daha da gerisinde kalmadığımıza ikna olmam gerekiyor. Henüz orada değiliz” dedi.

Kashkari, tüketici ve toptan eşya fiyatlarının ekim ayında soğuduğunu gösteren son veriler için, “Enflasyonun en azından yatay seyrettiğine dair bazı kanıtlar sağlıyor” dedi, ancak “bir aylık veriler bizi fazla ikna edemeyecek” dedi.

Ancak enflasyon, Fed’in %2’lik hedefinin üç katından daha fazla seyrediyor ve Fed politika yapıcıları, talebi mevcut emek, mal ve hizmet arzıyla daha uyumlu hale getirmek için daha yüksek borçlanma maliyetleri yoluyla talebi sınırlamaya kararlı.

İlginizi Çekebilir;  Enflasyon beklentileri düşüyor, borsalarda yükseliş başlıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kashkari, “Bu talebi dengede tutmak için Faiz oranlarında ne kadar ileri gitmemiz gerektiği ucu açık bir soru” dedi.

Fed Kashkari Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyonu geri çekeceğiz

 

Kashkari Hisse Net Yorumlar 2022, gelecek yıl faiz artışları durabilir

 

Kashkari Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz artışlarına ara vermekten çok uzağız

 

Kashkari Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyonda zaferden çok uzaktayız

 


Fed cephesinden Analiz

Fed cephesinden net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed cephesinden yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed cephesinden grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed cephesinden

Fed cephesinden yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed cephesinden grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed cephesinden yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed cephesinden Uzman Yorumları

Fed cephesinden analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }