Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

Fed’in faizi 50 baz puan artırması bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed’in faizi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed’in faizi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed’in faizi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed’in faizi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed’in faizi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed’in faizi Yorum 2023

Fed’in faizi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed’in faizi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fed’in 13-14 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Federal Açık Piyasa Komitesi toplantısında faiz artırım hızını yavaşlatması bekleniyor.

Reuters tarafından 84 ekonomistin katılımı ile yapılan ankete göre, son 4 toplantıda 75’er baz puan faiz artıran Fed, aralık toplantısında faizi 50 baz puan yükseltecek.

14-17 Kasım tarihlerinde yapılan ankete katılan ekonomistlerin 78’i Fed’in Faiz oranının 13-14 Aralık toplantısında yüzde 4,25-4,50 aralığına yükselteceğini öngördüler.

Ekonomistlerin Fed faizinin tepe noktası için yaptıkları tahminler yüzde 4,75-5,00’te yoğunlaştı. Bu geçen ay yapılan ankete göre 25 baz puan artışı ifade ediyor. 84 ekonomistin yaptıkları tahminler yüzde 4,25-4,50’den yüzde 5,75-6,00’a aralığında oluştu.

Fed cephesinden yeni faiz açıklaması

 

Fed Waller Hisse Net Yorumlar 2022, Daha küçük faiz artışları konusunda rahatım

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları yükselişle kapandı

 

Fed üyesinden resesyon uyarısı

 


Fed’in faizi Analiz

Fed’in faizi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed’in faizi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed’in faizi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed’in faizi

Fed’in faizi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed’in faizi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed’in faizi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed’in faizi Uzman Yorumları

Fed’in faizi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }