Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. VİOP’ta endeks yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. VİOP’ta endeks forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. VİOP’ta endeks grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. VİOP’ta endeks fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

VİOP’ta endeks Yorum 2023

VİOP’ta endeks piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen VİOP’ta endeks grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Aralık vadeli endeks kontratı, açılış seansında önceki normal seans kapanışının yüzde 0,2 altında, 4.921,00 seviyesinden işlem gördü.

Dün satıcılı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı önceki kapanışının yüzde 6,4 altında 4.929,75 puandan tamamladı. Endeks kontratı, akşam seansında ise yatay seyretti.

Analistler, artan resesyon ve enflasyon endişeleriyle küresel pay piyasaların karışık seyrettiğini bildirdi.

ABD’nin tahvil piyasalarında uzun dönemli varlıklarda satış baskısı öne çıkarken, gelecek dönem resesyon sinyali olarak kabul edilen ABD’nin 10 yıllık tahvil faizi ile 3 alık hazine bonosu getirisi arasındaki fark eksi 30 baz puana geriledi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ABD Merkez Bankası’nın (Fed) aralık toplantısında yüzde 81 ihtimalle 50 baz puan, yüzde 19 ihtimalle 75 baz puan faiz artıracağı öngörülüyor.

Bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi, yurt dışında ise ABD’de ikinci el konut satışları verilerinin takip edileceğini belirten analistler, Fed ve Avrupa Merkez Bankası yetkililerinin sözle yönlendirmelerinin de yatırımcıların odağında olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa'da gaz fiyatları keskin şekilde yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, piyasalar kapandıktan sonra uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in Türkiye’ye ilişkin değerlendirmesinin yayımlanmasının beklendiğini ifade ederek, teknik açıdan endeks kontratında 4.870 ve 4.835 seviyelerinin destek, 4.950 ve 5.000 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.
 

Küresel piyasalar artan resesyon endişeleriyle karışık seyrediyor

 

Altın fiyatlarında ‘şahin Fed’ baskısı

 

Günün önemli şirket haberleri 18/11/2022

 


VİOP’ta endeks Analiz

VİOP’ta endeks net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde VİOP’ta endeks yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VİOP’ta endeks grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

VİOP’ta endeks

VİOP’ta endeks yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. VİOP’ta endeks grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. VİOP’ta endeks yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VİOP’ta endeks Uzman Yorumları

VİOP’ta endeks analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }