Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Lagarde Hisse Net Yorumlar 2023, Faiz oranlarını artırmaya devam edeceğiz Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Lagarde Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Lagarde Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Lagarde Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Lagarde Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Lagarde Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Lagarde Hisse Yorum 2023

Lagarde Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Lagarde Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, Frankfurt ’ta düzenlenen “2022 Avrupa Bankacılık Kongresi”nde yaptığı konuşmada, Avrupa’da ekonomik toparlanma ve enflasyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Enflasyon ile mücadele için alınan önlemlerin ekonomiyi yavaşlatacağını anlatan Lagarde, ECB ’nin gelecek ay yapılacak toplantısında faiz oranlarında artış olacağının sinyalini verdi.

Lagarde, “Oranları (faiz) daha da artırmayı bekliyoruz ve parasal gevşemeyi geri çekmek yeterli olmayabilir.” yorumunu yaptı.

Enflasyonla mücadelede ekonomik büyümenin kısıtlanması gerekebileceğine işaret eden Lagarde, faiz oranlarının para politika duruşlarını ayarlamanın ana aracı olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Lagarde, ECB ’nin diğer politika araçlarını da normalleştirmesi ve böylece Faiz politikasının sağladığı teşviki artırması gerektiğini anlattı.

Bu nedenle merkez bankası bilançosunun ölçülü ve öngörülebilir bir şekilde normalleştirilmesinin uygun olduğunu belirten Lagarde, ECB ’nin yüksek enflasyonun kalıcı hale gelmesine izin vermeyeceğini vurguladı.

Öte yandan, ECB ’nin faiz artırımları konusunda ne kadar ileri gideceğini ve hangi hızda gideceğini enflasyon görünümü belirleyecek.

İlginizi Çekebilir;  Kasımda en çok BİST 100 kazandırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB Yönetim Konseyi, 15 Aralık’taki toplantısında faiz oranlarının geleceğine ilişkin karar verecek.

ECB Yönetim Kurulu, son 3 toplantının ilkinde faiz oranlarını 50 baz puan artırdı. Son iki toplantıda faizi 75 baz puan artıran ECB, faiz artırım döngüsünün ardından toplamda 200 baz puan yükseltmişti.

Avro Bölgesi’nde, ekimde yıllık enflasyon enerji fiyatlarındaki artışın etkisiyle yüzde 10,6 ’ya ulaşarak kayıtlardaki en yüksek seviyeye çıkmıştı.

Piyasalarda 2024’e kadar ECB’nin yüzde 2 hedefinin üzerinde kalması bekleniyor.

ECB Başkanı Lagarde Hisse Net Yorumlar 2022, Yüksek enflasyonun kemikleşmesine izin vermeyeceğiz

 

Lagarde’den kritik faiz açıklaması

 

Lagarde Hisse Net Yorumlar 2022, Büyüme görünümüne yönelik riskler aşağı yönlü

 

 


Lagarde Hisse Analiz

Lagarde Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Lagarde Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Lagarde Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Lagarde Hisse

Lagarde Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Lagarde Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Lagarde Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Lagarde Hisse Uzman Yorumları

Lagarde Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }