Çarşamba, Mayıs 15, 2024
Ekonomi

Centeno Hisse Net Yorumlar 2023, Küçük faiz artışı bekliyorum Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Centeno Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Centeno Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Centeno Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Centeno Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Centeno Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Centeno Hisse Yorum 2023

Centeno Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Centeno Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) para politikası belirleyicilerinden Mario Centeno, Avrupa Merkez Bankası’nın faiz oranlarındaki bir sonraki artışının son iki toplantısında kararlaştırılan 75 baz puanlık rekor artıştan daha küçük olabileceğini söyledi.

Enflasyon oranı çift haneye ulaşırken, ECB faiz oranlarını rekor düşük seviyelerden sadece üç ayda 200 baz puan artırdı.

Centeno, ECB’nin artan enflasyon eğilimini tersine çevirmesi gerektiğini ve enflasyonun ekonomiye yerleşmesine izin veremeyeceğini söyledi.

ECB’nin Faiz oranlarını 75 baz puandan daha az artırması gerekip gerekmediği sorusuna Centeno, “(Toplantılardan) Önce artışlardan bahsetmeyi sevmiyorum ama bence oranların bu sayıdan az artması için birçok koşul var” yanıtını verdi.

Centeno, “Avrupa’daki oranların ABD’deki oranların kabaca yarısı olmaya devam ettiğini” belirterek, bunu iki bölgenin ekonomik temelleri arasındaki farkın iyi bir göstergesi olarak nitelendirdi.

İlginizi Çekebilir;  Günün önemli şirket haberleri 12/08/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Centeno Hisse Net Yorumlar 2022, ECB’nin tahvil getiri farkı hedefi olmayacak

 

Centeno Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyona ilişkin belirsizliğin izlenmesi gerekli

 

Centeno’dan Almanya’ya daha fazla harca, İtalya’ya ise tasarruf çağrısı

 


Centeno Hisse Analiz

Centeno Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Centeno Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Centeno Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Centeno Hisse

Centeno Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Centeno Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Centeno Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Centeno Hisse Uzman Yorumları

Centeno Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }