Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Piyasalar, TCMB’nin faiz kararına odaklandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Piyasalar, TCMB’nin hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Piyasalar, TCMB’nin yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Piyasalar, TCMB’nin forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Piyasalar, TCMB’nin grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Piyasalar, TCMB’nin fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Piyasalar, TCMB’nin Yorum 2023

Piyasalar, TCMB’nin piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Piyasalar, TCMB’nin grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında bugün toplanacak.

Aynı gün saat 14.00’te faiz kararı açıklanacak.

PPK toplantısına yönelik piyasa beklenti anketi sonuçlarına göre, ekonomistlerin tamamı politika faizinin 150 baz indirilerek yüzde 9’a çekilmesini bekliyor.

Merkez Bankası, bir önceki toplantıda politika faizini 150 baz puan düşürerek yüzde 10,5 seviyesine çekmişti.

BAE, Yemen Merkez Bankasına 300 milyon dolar mevduat aktardı

 

Macaristan Merkez Bankası faizi sabit bıraktı

 

Fed’in kasım ayı toplantısına ilişkin tutanaklar yayımlandı

 

TCMB piyasayı 38 milyar TL fonladı

 

TCMB rezervlerine Suudi Arabistan desteği

 


Piyasalar, TCMB’nin Analiz

Piyasalar, TCMB’nin net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Piyasalar, TCMB’nin yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Piyasalar, TCMB’nin grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  İşsizlik rakamları açıklandı

Piyasalar, TCMB’nin

Piyasalar, TCMB’nin yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Piyasalar, TCMB’nin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Piyasalar, TCMB’nin yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Piyasalar, TCMB’nin Uzman Yorumları

Piyasalar, TCMB’nin analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }