Salı, Mayıs 7, 2024
Ekonomi

BofA’dan faiz açıklaması Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BofA’dan faiz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BofA’dan faiz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BofA’dan faiz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BofA’dan faiz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BofA’dan faiz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BofA’dan faiz Yorum 2023

BofA’dan faiz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BofA’dan faiz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Bank of America (BofA ), Amerikan Merkez Bankası (Fed)’ in küçülen ekonomiyi canlandırmak için para politikasında sıkılaştırmayı gelecek yıl yavaşlatacağını ve er ya da geç faizleri indirmeye başlayacağını ve bunun 10 yıl vadeli Hazine kağıdı getirilerini düşüreceğini savundu.

BofA dün yayınladığı raporda ABD ekonomisinin gelecek yılın ortaları civarında bir resesyona gireceğini ve bunun yılın sonuna doğru Fed’i faiz indirmeye zorlayacağını öngördü.

Rapor, BofA’nın ABD Faiz Stratejisti Mark Cabana tarafından basına tanıtıldı.

Cabana burada yaptığı açıklamada, Fed’in faiz oranını yüzde 5,25’e çıkarana kadar Faiz artırımına devam edeceğini, bu orana Mart ayına kadarki 3 toplantıda da faiz artırarak ulaşacağını öngördüklerini de ifade etti.

ABD 10 yıl vadeli Hazine kağıdı getirilerinin 2023 ilk çeyrekte yüzde 4 seviyesinden düşmeye başlayacağını öngören Cabana, 2023 sonunda getirinin yüzde 3,25 civarında olmasını beklediklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Yumaklı: Kuraklık nedeniyle risk oluşturacak rekolte kaybı yok Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BofA, Euro bölgesi büyüme tahminini yükseltti

 

JPMorgan’dan İngiltere ekonomisi yorumu

 

İngiltere’de taze gıda fiyatlarındaki artışta rekor

 


BofA’dan faiz Analiz

BofA’dan faiz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BofA’dan faiz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BofA’dan faiz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BofA’dan faiz

BofA’dan faiz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BofA’dan faiz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BofA’dan faiz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BofA’dan faiz Uzman Yorumları

BofA’dan faiz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }