Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

ABD ve Avrupa vadeli endeksleri ekside Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD ve Yorum 2023

ABD ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Haftanın son işlem gönünde ABD ve Avrupa vadeli endeksleri, Asya piyasalarındaki negatif havanın etkisiyle aşağı yönlü bir seyir izliyorlar.

Analistler, ABD’de bugün açıklanacak tarım dışı istihdam verilerinin beklendiği ortamda endekslerin net bir yön belirlemekte zorlandıklarını, gün içinde endekslerde dalgalanma görülmeye devam edileceğini belirtiyorlar.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi düne göre yüzde 0,11, S&P 500 vadeli endeksi yüzde 0,17, Nasdaq 100 vadeli endeksi yüzde 0,32 aşağıda.

Avrupa’da da FTSE 100 vadeli endeksi yüzde 0,09, FDAX yüzde 0,15 ve Eurostoxx 50 vadeli endeksi yüzde 0,25 ekside.

ABD’de tarım dışı istihdamın Kasım ayında 200 bin arttığı tahmin ediliyor. Önceki ay istihdam 261 bin artmıştı. İşsizlik oranının Kasım ayında yüzde 3,7 seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Şimşek: TL'de değer kaybı için sebep kalmıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsaları düştü

 

Avrupa borsaları İngiltere hariç yükseldi

 

ABD borsaları karışık seyirle açıldı

 


ABD ve Analiz

ABD ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ABD ve

ABD ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD ve Uzman Yorumları

ABD ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }