Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Almanya’nın tahvil getirilerinin tepe yapması bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Almanya’nın tahvil hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Almanya’nın tahvil yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Almanya’nın tahvil forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Almanya’nın tahvil grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Almanya’nın tahvil fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Almanya’nın tahvil Yorum 2023

Almanya’nın tahvil piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Almanya’nın tahvil grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Societe Generale stratejistleri Almanya’nın 10 yıl vadeli devlet tahvilinde getirinin 2023 ilk çeyrekte cari seviyeden yüzde 2,50’ye kadar yükselerek tepe yapmasını bekliyorlar.

“Alman tahvil getirileri 2023 ilk çeyrekte yüzde 2,50 seviyesinde tepe yapması gerekli. Çekirdek enflasyonun en yüksek noktasına gelmesi, artan arz ve ECB’nin niceliksel sıkılaştırmaya başlaması buna yardım edecek” değerlendirmesini yapan stratejistler, ikinci çeyrek sonunda getirinin yüzde 2,40, üçüncü çeyrek sonunda yüzde 2,30 ve 2023 sonunda 2,20 seviyesine gerileyeceğini öngördüler.

Almanya’nın 10 yıl vadeli tahvilinde getiri bugün yüzde 1,818 seviyesinde

Almanya’da ithal fiyatlar düştü

 

Almanya Türk çalışanlara kapıları açıyor Hisse Net Yorumlar 2022, İşte aranan şartlar!

 

Almanya’da işsiz sayısı beklentilerin üzerinde arttı

 


Almanya’nın tahvil Analiz

Almanya’nın tahvil net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Almanya’nın tahvil yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Almanya’nın tahvil grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA... Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: Asla enflasyon hedefimizden kopmayacağız

Almanya’nın tahvil

Almanya’nın tahvil yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Almanya’nın tahvil grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Almanya’nın tahvil yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Almanya’nın tahvil Uzman Yorumları

Almanya’nın tahvil analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }