Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Barclays’e 10 milyon dolarlık para cezası Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Barclays’e 10 hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Barclays’e 10 yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Barclays’e 10 forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Barclays’e 10 grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Barclays’e 10 fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Barclays’e 10 Yorum 2023

Barclays’e 10 piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Barclays’e 10 grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere Ödeme Sistemleri Düzenleyicisi (PSR), İngiliz Barclays bankasına kart maliyetleri hakkında tam bilgi sağlamadığı için 8,4 milyon pound (10,2 milyon dolar) para cezası verdi.

PSR Genel Müdürü Chris Hemsley yaptığı açıklamada, “Perakendecilerin ve tüketicilerin ödeme hizmetlerinde paranın karşılığını alması hayati önem taşıyor – değişim ücreti kuralları bunun olmasını sağlamanın önemli bir parçası. Barclays’in kart hizmetleri için ödedikleri ücretler konusunda perakendecilere karşı şeffaf olmaması, perakendecilerin daha iyi anlaşmaları kaçırmış olabileceği anlamına geliyor.” dedi.

Barclays ’ın CEO ’su kanser oldu

 

Barclays, 2023 yılı için küresel büyüme tahminini revize etti

 

Barclays’tan işten çıkarım

 


Barclays’e 10 Analiz

Barclays’e 10 net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Barclays’e 10 yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Barclays’e 10 grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları negatif seyrediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Barclays’e 10

Barclays’e 10 yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Barclays’e 10 grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Barclays’e 10 yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Barclays’e 10 Uzman Yorumları

Barclays’e 10 analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }