Perşembe, Mayıs 9, 2024
Ekonomi

‘Yüksek faizler daha derin ve uzun süreli resesyona yol açabilir’ Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

‘Yüksek faizler hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ‘Yüksek faizler yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ‘Yüksek faizler forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ‘Yüksek faizler grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ‘Yüksek faizler fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

‘Yüksek faizler Yorum 2023

‘Yüksek faizler piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ‘Yüksek faizler grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere Merkez Bankası (BoE) PPK üyelerinin çoğunluğunun 75 baz puan faiz artırımı için oy verdikleri geçtiğimiz ay İngiltere Merkez Bankası Para Politikası Komitesi üyesi Swati Dhingra 50 baz puan faiz artırımı yönünde oy vermişti.

Hafta sonu Observer gazetesine konuşan Dhingra, “Faiz oranlarını çok yukarı çekerek daha derin ve daha uzun süreli bir resesyon görebilirsiniz. Hepimiz bundan endişe duymalıyız. Eğer para politikasında sıkılaştırma mevcut hızı ile devam eder ise resesyonu derinleştiririz” dedi.

İngiltere’de bir ücret-fiyat sarmalından söz edebilmek için ücret artışlarının enflasyonun üzerinde olması gerektiğini belirten Dhingra, “Ancak reel ücretlerin düştüğünü dikkate aldığımızda bir ücret-fiyat sarmalının henüz söz konusu olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Dhingra ayrıca, faizlerde daha büyük artırım bekleyenlerin BoE anketlerinin yatırımlar ve istihdamda gelecek 2 yıl için düşüş beklentilerine işaret ettiğini dikkate almadıklarını da vurguladı.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Anayasa Mahkemesi'nin ek MTV'yi görüşeceği tarih belli oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Resesyon ABD ekonomisini teğet geçecek

 

Ünlü borsa uzmanı Hisse Net Yorumlar 2022, Resesyon yıllar sürebilir

 

Kazimir Hisse Net Yorumlar 2022, Euro Bölgesi’nde resesyon riski büyüyor

 


‘Yüksek faizler Analiz

‘Yüksek faizler net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ‘Yüksek faizler yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ‘Yüksek faizler grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

‘Yüksek faizler

‘Yüksek faizler yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ‘Yüksek faizler grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ‘Yüksek faizler yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

‘Yüksek faizler Uzman Yorumları

‘Yüksek faizler analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }