Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Turkcell Belarus iştiraki BeST’te tek hissedar oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Turkcell Belarus hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Turkcell Belarus yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Turkcell Belarus forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Turkcell Belarus grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Turkcell Belarus fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Turkcell Belarus Yorum 2023

Turkcell Belarus piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Turkcell Belarus grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Turkcell, Belarus ’ta çoğunluğuna sahip olduğu cep telefonu şebekesi işletmecisi BeST ’in, sahip olmadığı hisselerini de alarak şirketin tek ortağı oldu.

KAP ’a dün akşam yapılan açıklamaya göre Turkcell, sahip olmadığı yüzde 20 hisseyi 1,2 milyon dolar karşılığında Belarus devletinden satın aldı.

10 YIL İÇİNDE 100 MİLYON DOLAR ÖDEME YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Şirket ayrıca 2008 ’de Belarus devleti ile imzaladığı sözleşmede değişiklik yapılarak Belarus ’a 100 milyon dolar ödeme yükümlülüğü kaldırıldı, buna karşılık 10 yıl içinde 100 milyon dolar ödeme yükümlülüğü getirildi.

Son olarak Belarus içindeki diğer şebeke işletmeciler arasında çağrı sonlandırma ücretleri 5 yıl süreyle yeniden düzenlenerek operasyonel kârlılığı artıracak bir karar da alındı. 

Turkcell yılın 3. çeyreğinde yatırımlarını hız kesmeden sürdürdü

İlginizi Çekebilir;  Finans - Bakan Mehmet Şimşek NTV'ye konuk oluyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


Turkcell Belarus Analiz

Turkcell Belarus net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Turkcell Belarus yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Turkcell Belarus grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Turkcell Belarus

Turkcell Belarus yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Turkcell Belarus grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Turkcell Belarus yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Turkcell Belarus Uzman Yorumları

Turkcell Belarus analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }