Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

ABD’de Janet Yellen imzalı yeni dolarlar basılmaya başlandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD’de Janet hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD’de Janet yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD’de Janet forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD’de Janet grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD’de Janet fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD’de Janet Yorum 2023

ABD’de Janet piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD’de Janet grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD Hazine Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “ABD Darphanesi Hazine Bakanı Janet Yellen ve Mali İşler Başkanı Lynn Malerba’nın imzasını taşıyan ilk dolarları basmaya başladı” denildi.

İlgili paylaşımda, banknotların ABD para biriminde ilk kez bir kadın Hazine Bakanı’nın imzasını taşıdığına vurgu yapıldı.

Yeni para basımı ile ilgili dün Teksas’taki darphanede düzenlenen törende konuşan Yellen, “Para birimi, her gün kullandığımız ve dokunduğumuz bir şeydir. Doğru yapıldığında, bize kim olduğumuzu, neye değer verdiğimizi ve neyin mümkün olduğunu söyleyebilir.” ifadelerini kullandı.

Yellen ve Malerba’nın imzasını taşıyan 1 ve 5 dolarlık yeni paraların, önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği kaydedildi.

Daha önce ilk kadın Merkez Bankası başkanı olarak görev yapan Yellen, Joe Biden hükümetinde Hazine Bakanlığının başına getirilen ilk kadın olarak da tarihe geçmişti.

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto 22 Şubat 2023 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

ABD Hazinesi borçlanma tahminini yükseltti

 

ABD Hazine Bakanı Hisse Net Yorumlar 2022, GSYH verisi ABD ekonomisinin direncinin kanıtıdır

 

ABD Hazine Bakanı Yellen’den enflasyon çıkışı

 


ABD’de Janet Analiz

ABD’de Janet net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD’de Janet yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD’de Janet grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ABD’de Janet

ABD’de Janet yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD’de Janet grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD’de Janet yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD’de Janet Uzman Yorumları

ABD’de Janet analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }