Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ekonomi

Dolar/TL de sınırlı yükseliş Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL de hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL de yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL de forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL de grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL de fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL de Yorum 2023

Dolar/TL de piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL de grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İstanbul serbest piyasada dolar 18,6340 liradan, euro 19,8620 liradan güne başladı. 

Dün, doların satış fiyatı 18,6440 lira, euronun satış fiyatı ise 19,8520 lira olmuştu.

Dolar/TL, bugüne sınırlı da olsa yükselişle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,1 değer kazancıyla 18,6470’ten işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,2 azalışla 19,8620’den, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kaybıyla 23,1220’den satılıyor.

Dolar endeksi dün yüzde 0,2 gerilemesinin ardından yeni günde yüzde 0,1 artışla 103,9 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 düşüşle 1,0660 seviyesinden işlem görüyor.

Gün Ortası Hisse Net Yorumlar 2022, İstanbul serbest piyasada dolar 18,6490 liradan, euro 19,8070 liradan satılıyor.

Uluslararası piyasalarda saat 13.00 itibarıyla euro/dolar paritesi 1,0620, sterlin/dolar paritesi 1,2340 ve dolar/yen paritesi 136,5 düzeyinde seyrediyor.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Emtia piyasasında Fed etkisiyle sert düşüşler Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İnfo Yatırım forex bülteninde, “Dolar/TL dar bantta fiyatlanıyor. ABD tarafında dün Fed, beklentilere paralel 50 baz puanlık faiz artırımı gerçekleştirdi. Fed 2023 büyüme tahminini aşağı yönlü revize ederken 2023 yıl sonu politika faiz hedefini %5,1 ’e yükseltti. Faiz kararının ardından riskli varlıklar hafif gerilerken dolar endeksi hafif yükseldi. Yurtiçi tarafta ise kasım ayı bütçe dengesi verisi takip edilecekken siyasi gelişmeler de parite üzerinde belirleyici olabilir. ABD’de ise sanayi üretimi verileri, perakende satışlar ve kapasite kullanım oranı izlenecek.” diye belirtiliyor.

Gedik Yatırım günlük bülteninde, “Dün gözler Fed ’in Faiz kararındaydı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 50 baz puan artırarak %4,25 – %4,50 aralığına yükseltti. Fed ’in ekonomik projeksiyonlarında 2023 yıl sonu politika faizi tahmini %4,6 ’dan %5,1 ’e çıktı. Fed Başkanı Powell, Şubat toplantısında faiz artış kararının finansal koşullara ve ekonomik sürece bağlı olacağını bildirdi. Powell, enflasyonda gerilemeye ilişkin daha net kanıtların görülmesi gerektiğini belirtirken, enflasyonda %2 seviyesine doğru gevşemeden emin olana kadar faiz indirimlerinin olmayacağını bildirdi. Açıklanan verilerin fiyatlamalara etkisi sınırlı kaldı. Dolar/TL, bu sabah saat 08 Hisse Net Yorumlar 2022,45 itibariyle 18,63 ’lü seviyelerde yatay seyrine devam ediyor. Dolar endeksi ise 103,90 civarında hareket ediyor.” diye belirtiliyor.

 


Dolar/TL de Analiz

Dolar/TL de net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL de yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL de grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL de

Dolar/TL de yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL de grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL de yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  New York borsası düşüşle açıldı

Dolar/TL de Uzman Yorumları

Dolar/TL de analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Dolar/TL Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Dolar/TL uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Dolar/TL durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Dolar/TL için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Dolar/TL için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.