Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

ECB’nin faiz artırımlarını yavaşlatması bekleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB’nin faiz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB’nin faiz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB’nin faiz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB’nin faiz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB’nin faiz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB’nin faiz Yorum 2023

ECB’nin faiz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB’nin faiz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB), muhtemelen daha küçük bir artışla da olsa bugün faiz oranlarını üst üste dördüncü kez artırmaya ve kontrolden çıkmış enflasyonla mücadele ederken finansal sistemden nakit çekme planları yapmaya hazırlanıyor.

ECB, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden bu yana artan yakıt maliyetleri ve KOVID-19 salgını sonrasında ekonominin yeniden açılması nedeniyle euro kullanan 19 ülkede yükselen fiyatları dizginlemek için benzeri görülmemiş bir hızda oranları artırıyor.

Euro Bölgesi Merkez Bankası, banka mevduatlarından aldığı faizi sadece üç ayda %-0,5’ten %1,5’e yükselterek, on yıllık gevşek kolay para politikasını tersine çevirdi.

Ancak bu hızlı sıkılaştırma döngüsü, 15 Aralık’taki politika toplantısında enflasyonun zirve yapma işaretleri göstermesi ve bir durgunluğun belirmesi nedeniyle muhtemelen yavaşlayacak.

ECB’nin, önceki iki toplantısında 75 baz puanlık iki artışın ardından bu hafta faiz oranlarını yarım puan artırması bekleniyor.

Reuters tarafından yapılan ankete katılan ekonomistler, ECB’nin banka mevduatlarına ödediği oranı mart ayına kadar %2,5’e ve haziran ayına kadar %2,75’e çıkarmadan önce bugün %2’ye yükseltmesini bekliyorlardı.

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto'da heyecan büyük! Sayısal Loto ne kadar devretti? 28 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta?

ECB ayrıca, 5 trilyon euroluk portföyündeki vadesi dolmuş tahvillerin yenisini almayı bırakma planlarını açıklayabilir.

Finansal sistemdeki likiditeyi temizleyecek hamle, uzun vadeli borçlanma maliyetlerinin yükselmesine izin vermek için tasarlandı ve Fed’in bu yılın başlarında yaptığı benzer bir adımı takip ediyor.

ECB politika kararlarını TSİ 16 Hisse Net Yorumlar 2022,15’te açıklayacak ve ardından 16 Hisse Net Yorumlar 2022,45’de Başkan Christine Lagarde’nin bir basın toplantısı yapacak.

ECB’nin Faiz artırımına devam etmesi bekleniyor

 

ECB ’de güvercinlerin faiz artışı pazarlığı

 

ECB üyesinden faiz açıklaması

 


ECB’nin faiz Analiz

ECB’nin faiz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB’nin faiz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB’nin faiz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB’nin faiz

ECB’nin faiz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB’nin faiz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB’nin faiz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB’nin faiz Uzman Yorumları

ECB’nin faiz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }