Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

Altında yön yukarı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altında yön hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altında yön yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altında yön forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altında yön grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altında yön fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altında yön Yorum 2023

Altında yön piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altında yön grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, altının ons fiyatındaki düşüşe paralel yüzde 1,6 değer kaybeden altının gram fiyatı günü 1.065,3 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.35 itibarıyla önceki kapanışına göre yüzde 0,2 artışla 1.067 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.750 lira, Cumhuriyet altını da 7.120 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,2 üzerinde 1.780 dolardan işlem görüyor.

Analistler, gelişmiş ülke merkez bankalarının gelecek dönemde faiz artırımlarına devam edeceği sinyali vermesi ile resesyon endişelerinin güçlenmesi ve beklentilerin altında kalan makroekonomik verilerle piyasalarda oynaklığın arttığını söyledi.

Bugün ABD ve Avrupa’da açıklanacak öncü imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.770 doların destek, 1.810 doların direnç olarak öne çıktığını kaydetti.

İlginizi Çekebilir;  ABD borsaları günü yükselişle kapattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Ons altında geri çekilmeler izleniyor. 50 periyotluk hareketli ortalamanın üzerinde fiyatlamalar olumlu değerlendirilebilir. Fed’in 50 baz puanlık faiz artırımının ardından değer kaybeden ons altında toparlanmalar takip ediliyor. Dolar endeksi ise hafif geri çekilerek 104’lü seviyelerde bulunuyor. Çin’de olumsuz makroekonomik veriler altın fiyatlarını baskılarken ABD tarafında da sanayi üretimi verisi artış beklentisine kıyasla %0,2 daralma göstermesi resesyon endişelerini ayakta tuttu. Bugün ise ABD ve Euro Bölgesi öncü PMI verileri yakından takip edilecek. Destekler Hisse Net Yorumlar 2022, 1772 – 1753 – 1732 Dirençler Hisse Net Yorumlar 2022, 1788 – 1797 – 1810’ denildi.

Vakıf Yatırım bülteninde, ‘FED ve ECB toplantılarının ardından değerli metallerde satıcılı bir seyir görüyoruz. Ons altında satışlara rağmen teknik görünümde henüz ciddi bir bozulma yok. Kısa vadeli ortalamaların hala üzerinde işlem gören ons altında 1,765 altına gelinmedikçe toparlanma ve tepki alımları beklenebilir. Bu seviye altında kapanışlarda ise satış baskısı artabilir. Kısa vadede 1,810-1,850-1,870 direnç, 1,765-1,730 destek olarak izlenmelidir.’ denildi

Kısa vadeli dış borç stoku yüzde ,1 arttı

 

Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 66,80 oldu

 


Altında yön Analiz

Altında yön net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altında yön yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altında yön grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altında yön

Altında yön yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altında yön grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altında yön yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Altın fiyatları 1 Temmuz: Yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları yükselişte

Altında yön Uzman Yorumları

Altında yön analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }