Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

JPMorgan ve Societe Generale’den ECB faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

JPMorgan ve hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. JPMorgan ve yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. JPMorgan ve forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. JPMorgan ve grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. JPMorgan ve fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

JPMorgan ve Yorum 2023

JPMorgan ve piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen JPMorgan ve grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

JPMorgan ve Societe Generale, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi’nin dünkü toplantısında alınan kararlar ve Başkan Lagarde’nin verdiği mesajlar sonrasında ECB’nin faiz artırımlarının gideceği nihai nokta için tahminleri yükselttiler.

Societe Generale, Euro Bölgesi’nde faiz oranının gideceği nihai nokta için beklentisini yüzde 3,0’dan yüzde 3,75’e çıkardı.

Societe Generale, ECB’nin 2023’ün ilk yarısında iki kez 50 baz puanlık Faiz artırımı yapmasını ve bunu üç kez 25’er baz puanlık faiz artırımlarının takip etmesini beklediklerini vurguladı.

JPMorgan da ECB’nin faiz artırımlarını gideceği nihai nokta için beklentisini yüzde 2,50’den yüzde 3,25’e çıkardı.

JPMorgan analisti Greg Fuzesi, “ECB toplantısında şahin bir duruşa kayış gördük. Bu nedenle nihai faiz oranı için tahminimizde büyük bir ayarlama yaptık ve 75 baz puan artırarak yüzde 3,25’e çıkardı” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları pozitif açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

JPMorgan yetkilisi Hisse Net Yorumlar 2022, Faiz artışları 2023’de bitecek

 

JPMorgan’dan faiz artırımlarına destek

 

ECB faizi 50 baz puan artırdı

 

ECB’nin faiz artırımına devam etmesi bekleniyor

 


JPMorgan ve Analiz

JPMorgan ve net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde JPMorgan ve yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. JPMorgan ve grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

JPMorgan ve

JPMorgan ve yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. JPMorgan ve grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. JPMorgan ve yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

JPMorgan ve Uzman Yorumları

JPMorgan ve analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }