Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Petrol fiyatlarında yükseliş Çin’e bağlı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Petrol fiyatlarında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Petrol fiyatlarında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Petrol fiyatlarında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Petrol fiyatlarında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Petrol fiyatlarında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Petrol fiyatlarında Yorum 2023

Petrol fiyatlarında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Petrol fiyatlarında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

S&P Global Başkan Yardımcısı Dan Yergin, Çin ekonomisinin Kovid-19 tedbirlerini tamamen sona erdirerek yeniden açılması halinde petrol fiyatının yeniden hızla yükseleceğini öngördüklerini bildirdi.

2023 için temel senaryolarında Brent petrolü fiyatını 90 dolar/varil olarak gördüklerini belirten Yergin, “Eğer Çin, Kovid salgınının üstesinde gelir ise, petrol piyasasına çok fazla talep gelecektir. Talepte büyük bir patlama olabilir ve bu fiyatları 121 dolar/varile itebilir” diye konuştu.

Yergin, küresel bir resesyonun gerçekleşmesi halinde petrol fiyatının 70 dolar/varil civarına gerileyebileceğini de vurguladı.

Almanya’dan Rus petrolü yanıtı

 

Çin’de bütçe açığı rekor kırdı

 


Petrol fiyatlarında Analiz

Petrol fiyatlarında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Petrol fiyatlarında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Petrol fiyatlarında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Borsa, günü son 5 ayın en yükseğinde tamamladı

Petrol fiyatlarında

Petrol fiyatlarında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Petrol fiyatlarında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Petrol fiyatlarında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Petrol fiyatlarında Uzman Yorumları

Petrol fiyatlarında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }