Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de sınırlı yükseliş Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de sınırlı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de sınırlı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de sınırlı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de sınırlı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de sınırlı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de sınırlı Yorum 2023

Dolar/TL’de sınırlı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de sınırlı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İstanbul serbest piyasada dolar 18,6660 liradan, euro 19,8060 liradan güne başladı. 

Dün, doların satış fiyatı 18,6720 lira, euronun satış fiyatı ise 19,8080 lira olmuştu.

Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla 18,6800’den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,3 artışla 19,8330’dan, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kazancıyla 22,5300’ten satılıyor.

Dün ABD’de beklenenden güçlü gelen ekonomik verilerin sıkı para politikalarının süreceği endişelerini artırması ile yüzde 0,3 artışla 104,4 seviyesinden günü tamamlayan dolar endeksi, şu dakikalarda 0,1 azalışla 104,3 seviyesinde bulunuyor. Euro/dolar paritesi yüzde 0,2 artışla 1,0620 seviyesinden işlem görüyor.

Gün Ortası Hisse Net Yorumlar 2022, İstanbul serbest piyasada dolar 18,6860 liradan, euro 19,8240 liradan satılıyor.

Uluslararası piyasalarda saat 13.00 itibarıyla euro/dolar paritesi 1,0610, sterlin/dolar paritesi 1,2070 ve dolar/yen paritesi 132,6 düzeyinde seyrediyor.

İnfo Yatırım forex bülteninde, “Dolar/TL paritesi TCMB faiz kararının ardından hafif yukarıda fiyatlanıyor. Dün TCMB piyasa beklentilerine paralel faizleri %9’da sabit bıraktı. Pariteyi etkileyen bir diğer unsur olan yurtiçi asgari ücret ise 8.506 TL olarak açıklandı. Bu verilerin ardından paritede hafif yukarı yönlü tepki izlenirken ABD’den gelen güçlü makroekonomik veriler de Fed’in faiz artırımlarında agresif olacağı endişeleriyle Dolar Endeksinde yükselişe neden oldu. ABD’de geçen çeyrekteki gibi %2,9 olması beklenen üçüncü çeyrek büyüme verisi beklentileri aşarak %3,2 oldu. Bugün ise ABD’de PCE verisi açıklanacakken yurtiçinde turizm istatistikleri takip edilebilir” diye belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir;  NewYork borsası günü karışık seyirle kapattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gedik Yatırım günlük bülteninde, “ABD ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yıllıklandırılmış bazda %3,2 artış kaydederek beklentileri aştı. Üçüncü çeyrek çekirdek kişisel tüketim harcamaları ise %4,7 ile beklentilerin hafif üzerinde gerçekleşti. Geçen hafta işsizlik maaşı başvuruları 216 bin ile önceki haftaya göre sınırlı artış kaydetse de pozitif görünüm sergiledi. Yurt içerisinde ise TCMB politika faizini piyasa beklentileri dahilinde %9,0 düzeyinde sabit bıraktı. TCMB Faiz indirim döngüsünün tamamlandığını önceki toplantıda bildirmişti. Verilerin fiyatlamalara etkisi olmadığını söyleyebiliriz. Bugün ABD ’de başta kişisel tüketim harcamaları olmak üzere yoğun veri akışı takip edilecek. Yataya yakın seyirlerin etkili olmaya devam ettiği Dolar/TL, bu sabah saat 08 Hisse Net Yorumlar 2022,40 itibariyle 18,66 ’lı seviyelerde bulunuyor.” diye belirtiliyor.

Finansal Hizmetler Güven Endeksi yükseldi

 

Piyasalar Fed’in gölgesinde

 


Dolar/TL’de sınırlı Analiz

Dolar/TL’de sınırlı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de sınırlı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de sınırlı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL’de sınırlı

Dolar/TL’de sınırlı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de sınırlı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de sınırlı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de sınırlı Uzman Yorumları

Dolar/TL’de sınırlı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları Wall Street etkisiyle yükseldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }