Pazar, Mayıs 19, 2024
Ekonomi

Altında yukarı yönlü hareket Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altında yukarı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altında yukarı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altında yukarı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altında yukarı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altında yukarı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altında yukarı Yorum 2023

Altında yukarı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altında yukarı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün ons fiyatındaki düşüşe paralel yüzde 1,2 değer kaybeden altının gram fiyatı, günü 1.075 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla yüzde 0,5 değer kazancıyla 1.080 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.770 lira, Cumhuriyet altını da 7.180 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı dün yüzde 1,2 azalarak günü 1.792 dolardan tamamlamasının ardından, bugün 1.798 dolardan işlem görüyor.

Analistler, ABD’de ekonomik aktivitenin güçlü kaldığına işaret eden verilerin sıkı para politikalarının devam edeceği endişelerini arttığını belirtti.

ABD’de ilk tahminlerde yüzde 2,9 olarak açıklanan 3. çeyrek büyüme verisi dün yüzde 3,2’ye revize edildi.

Bugün, ABD’de Michigan Üniversitesi güven endeksi, kasım ayı kişisel gelir ve harcamalar, konut satışları ve dayanıklı mal siparişleri verilerinin takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.800 doların destek, 1.830 ve 1.850 doların direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda yılın son işlem gününde pozitif hava Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugünden itibaren başlayan Noel tatillerinin etkisiyle piyasalarda işlem hacimlerinin düşebileceğini kaydederek, İngiltere piyasalarının Noel tatili dolayısıyla yarım gün işleme açık olacağını bildirdi.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Dolar/TL paritesi TCMB faiz kararının ardından hafif yukarıda fiyatlanıyor. Dün TCMB piyasa beklentilerine paralel faizleri %9’da sabit bıraktı. Pariteyi etkileyen bir diğer unsur olan yurtiçi asgari ücret ise 8.506 TL olarak açıklandı. Bu verilerin ardından paritede hafif yukarı yönlü tepki izlenirken ABD’den gelen güçlü makroekonomik veriler de Fed’in faiz artırımlarında agresif olacağı endişeleriyle Dolar Endeksinde yükselişe neden oldu. ABD’de geçen çeyrekteki gibi %2,9 olması beklenen üçüncü çeyrek büyüme verisi beklentileri aşarak %3,2 oldu.mBugün ise ABD’de PCE verisi açıklanacakken yurtiçinde turizm istatistikleri takip edilebilir. Destekler Hisse Net Yorumlar 2022, 18.63 – 18.59 – 18.54 Dirençler Hisse Net Yorumlar 2022, 18.67 – 18.70 – 18.74’ denildi.

Vakıf Yatırım bülteninde, ‘ABD ’de açıklanan ekonomik veriler dün değerli metallerde baskı yarattı. Dalgalanmaya rağmen teknik görünümde bozulma olmadığını düşünüyoruz. 1,780 altına gelinmedikçe toparlanma ve yükselişin devamı beklenebilir. Kısa vadede 1,825-1,850-1,870 direnç, 1,780-1,765 destek olarak izlenmelidir.’ denildi.

Dolar/TL’de sınırlı yükseliş

 

Finansal Hizmetler Güven Endeksi yükseldi

 

Kurulan şirket sayısında artış

 


Altında yukarı Analiz

Altında yukarı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altında yukarı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altında yukarı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Kasım / Aralık KÇÖ ödemeleri ne zaman?

Altında yukarı

Altında yukarı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altında yukarı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altında yukarı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altında yukarı Uzman Yorumları

Altında yukarı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }