Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ekonomi

Kuroda Hisse Net Yorumlar 2023, Getiri bandının genişlemesi gevşek politikadan çıkışa adım değil Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kuroda Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Kuroda Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Kuroda Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Kuroda Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Kuroda Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Kuroda Hisse Yorum 2023

Kuroda Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Kuroda Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japonya’da bir toplantıda konuşan Japonya Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda, “Bizim getiri eğrisi kontrol politikamız uyarınca, ücret artışları ile birlikte sürdürülebilir ve istikrarlı fiyat politikasını başarmak için parasal politika desteğini sürdüreceğiz” dedi.

Kuroda, Japonya’nın çekirdek enflasyonunun gelecek mali yılda muhtemelen ortalama %2’nin altına yavaşlayacağını belirterek deniz aşırı ekonomik ve fiyat rikleri konusunda uyanık olunması gerektiğine vurgu yaptı.

Kuroda, merkez bankasının geçen hafta getiri hedefi etrafında genişlemesine izin verme kararının kesinlikle ultra gevşek para politikasından çıkışa yönelik bir ilk adım olmadığını söyledi.

Japonya Merkez Bankası Başkanı, Japonya’nın temel olarak yüz yüze hiz met sektörü olmak üzrer iş gücü talebinin muhtemelen aratcağını kaydetti. Kuroda ayrıca Japon ekonomisinin pandeminin etkisinden toparlanmanın ortasında olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir;  Bakan Varank duyurdu: Gıda devinden Bursa'ya 250 milyon liralık yatırım

Japonya 2023’te askeri harcamaları artırmak için rekor bütçe açıkladı

 

Japonya’da enflasyon 41 yılın zirvesinde

 

Japonya’da rekor bütçeye onay

 


Kuroda Hisse Analiz

Kuroda Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Kuroda Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kuroda Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Kuroda Hisse

Kuroda Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Kuroda Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Kuroda Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kuroda Hisse Uzman Yorumları

Kuroda Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }