Pazar, Nisan 28, 2024
Borsa

Gübretaş Maden Altın Dökmek için Son Aşamaya Geldi

Gübretaş şirketinin iştiraki olan Gübretaş Maden ile ilgili haberler Kapta paylaşılmaya devam ediyor. Gubrf  kodu ile işlem gören Gübretaş, Bilecik Söğüt’teki maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildiğini geçtiğimiz yıllarda açıklamıştı. Rezervin parasal değeri yaklaşık 46 milyar lira olarak açıklanmıştı. Gübretaş bünyesinde Altın işlemek amacıyla kurulan Gübretaş Maden Yatırımları AŞ yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Altyapı çalışmaları son hızla devam eden şirket mevcut maden sahasına yakın yerde kurulu olan Kavaklıtepe Altın madeni sahasını bünyesine kattığını da daha önce duyurmuştu.

 

Madenlerden çıkartılacak ilk altın haberi yatırımcılar tarafından merakla beklenirken şirketin son yaptığı açıklama heyecan yarattı.

 

KAP ta yapılan son açıklama şu şekilde;  

 

29.06.2021 tarihli KAP açıklamamız ekinde işaret edilen 2022 yılsonu hedefine yönelik çalışmalarda son aşamaya gelinmiş olduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur.  

 

Bu açıklamada işaret edilen 29,06,2021 tarihinde yapılan açıklamada 2022 sonunda Altın dökümüne başlama hedefinden bahsediliyordu. Bu açıklama sonrasında şirketin hissesi 300 TL direncine doğru hareketlendi.

 

 

 

 

Gübretaş Altın için Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Gübretaş ın son faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre Maden sahası alt yapı ve yol inşaat işleri devam etmektedir. Sahadaki çalışmalar planlanan iş programına göre kesintisiz şekilde devam etmekte ve ilerlemekte olduğu belirtilirken Maden sahası içindeki cevherleşmelerin devamlılığı ve açık ocak içinde kalan bölgelerin detaylandırılması amacıyla ihtiyaç duyulan sondaj ve kanal çalışmaları yapıldı. 2022 yılı ilk çeyreğinde madencilik faaliyetlerine yapılan yatırım tutarı 126.332.644₺ olarak açıklandı.

İlginizi Çekebilir;  Samat Hisse Net Yorumlar 2023, Samat Hisse Net Grafik, Samat Hisse Analiz
Gübretaş Maden hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gübretaş Maden yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gübretaş Maden forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gübretaş Maden grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gübretaş Maden fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gübretaş Maden Yorum 2023

Gübretaş Maden piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gübretaş Maden grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

 
 

 

Gübretaş Maden 1,8 Milyon Dolar ile Komşu Maden Sahasını Satın Almıştı

Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş. Bilecik ili sınırları içinde bulunan Kavak Madencilik A.Ş.’nin %80 hissesinin 1.800.000 USD bedel ve %2 rödövans ile satın alınması için %80 hissedar konumundaki Teck Anadolu Madencilik A.Ş. ile 03.01.2022 tarihinde sözleşme imzalamıştı.  Kavak Madencilik A.Ş. bünyesindeki Kavaklıtepe Altın Projesi, Söğüt Altın Madeni sahasının yaklaşık 30 km batısında yer almakta olup hali hazırda altın arama çalışmalarına devam ediyor.

Gubrf  Yatırımcıları Oğuzhan Şahinkaya’yı Dikkatle takip ediyor

Son dönemde ülkede yaşanan krizlere rağmen sağlam duruşuna devam eden hisse yatırımcılarına güven vermeye devam ediyor. Daha önce Gübretaş hisselerini toplaması ile ülke gündemine gelen Oğuzhan Şahinkaya tarafından hisse satışı yapılmamış olması ve hatta pay oranının %9,05 e yükselmesi yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. 

İlgili haberimiz;

İlginizi Çekebilir;  Cemaş Hisse Net Yorumlar 2023, Cemaş Hisse Senedi Fiyat 1 TL Üstü, Cemaş Hisse Grafik

Yeni milyarder: ‘Matematikle kazandım’


Gübretaş Maden Analiz

Gübretaş Maden net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gübretaş Maden yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gübretaş Maden grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gübretaş Maden

Gübretaş Maden yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gübretaş Maden grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gübretaş Maden yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gübretaş Maden Uzman Yorumları

Gübretaş Maden analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


 

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Gübrf Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Gübrf uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Gübrf durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Gübrf için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Gübrf için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.