Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

IMF, Fed’i faiz artırımlarına devam etmeye çağırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

IMF, Fed’i hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. IMF, Fed’i yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. IMF, Fed’i forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. IMF, Fed’i grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. IMF, Fed’i fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

IMF, Fed’i Yorum 2023

IMF, Fed’i piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen IMF, Fed’i grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) Birinci Başkan Yardımcısı Gita Gopinath, Financial Times röportajında “IMF ’nin Fed ’e tavsiyesi ‘mevcut patikasında kalması” olduğunu söyledi.

Gopinath, “Eğer işgücü piyasasındaki göstergelere ve hizmet enflasyonu başta olmak üzere enflasyonun yapışkan bileşenlerine bakarsanız, enflasyonda henüz kritik noktayı geçmediğimiz aşikar” değerlendirmesini yaptı.

Bloomberght’te yer alan habere göre Gopinath, Fed ’in gösterge faizi yaklaşık yüzde 5 ’e çıkarması ve yıl boyunca bu seviyelerde kalmasını desteklerken; sıfır kovid politikasına son veren ve kovid vakaları ve ölümlerinde yükseliş görülen Çin ’in ekonomisinin kısa vadede ciddi zarar görmesini bekliyor.

Yavaşlamanın küresel büyümeye zarar vereceği yorumunda bulunan Gopinayh, savaşın neden olduğu enerji krizinin ortasında Avrupa ’nın parasal sıkılaştırmasının Fed ’inkinden daha uzun sürmesini bekliyor.

İlginizi Çekebilir;  Yabancıların favori hisse senetleri Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed’in 13-14 Aralık toplantısına ilişkin tutanaklar yayımlandı

 

FED ’in planlarını bozacak 3 büyük risk

 


IMF, Fed’i Analiz

IMF, Fed’i net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde IMF, Fed’i yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. IMF, Fed’i grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

IMF, Fed’i

IMF, Fed’i yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. IMF, Fed’i grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. IMF, Fed’i yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

IMF, Fed’i Uzman Yorumları

IMF, Fed’i analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }