Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

ECB üyesi Villeroy Hisse Net Yorumlar 2023, Faiz oranları yaza kadar tepe yapmalı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB üyesi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB üyesi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB üyesi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB üyesi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB üyesi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB üyesi Yorum 2023

ECB üyesi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB üyesi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fransa MB Başkanı ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi Francois Villeroy de Galhau, ECB faiz oranlarının bu yaza kadar bir tepe noktasına ulaşması gerektiğini ve faiz artırımlarının “aşırı mekanik” olmaması gerektiğini söyledi.

Villeroy yaptığı açıklamada, “Doğru nihai Faiz oranına yaza kadar ulaşmak arzu ediliyor, ancak bu nihai faiz oranının ne olduğunu söylemek için çok erken” dedi.

“Pragmatik olmamız ve aralarında çekirdek enflasyonunda olduğu veriler tarafından yönlendirilmemiz, faiz artırımlarının aşırı mekanik olmasından kaçınmamız gerekli” diye konuşan Villeroy, Nihai noktaya ulaşıldıktan sonra ECB’in faizi gerektiği sürece o seviyede tutmaya hazır olacağını da vurguladı.

Villeroy Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyon ile mücadelemiz sona ermedi

 

ECB üyesi Villeroy faiz artırımı istiyor

İlginizi Çekebilir;  Yabancıların favori hisse senetleri Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

Villeroy Hisse Net Yorumlar 2022, Enflasyon, bir ekonomi hastalığı

 

Villeroy Hisse Net Yorumlar 2022, ECB faiz oranlarını %2’nin üzerine çıkaracak

 

Villeroy Hisse Net Yorumlar 2022, İngiltere’deki kriz kısır döngü riskini ortaya koydu

 


ECB üyesi Analiz

ECB üyesi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB üyesi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB üyesi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB üyesi

ECB üyesi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB üyesi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB üyesi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB üyesi Uzman Yorumları

ECB üyesi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }