Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Nomura Hisse Net Yorumlar 2023, BOJ, ETF satın alma frekansını daha da azaltabilir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Nomura Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Nomura Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Nomura Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Nomura Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Nomura Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Nomura Hisse Yorum 2023

Nomura Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Nomura Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Nomura Securities Co.’ya göre, Japonya Merkez Bankası (BOJ), tahvil getirilerini kontrol etmeye odaklandığı için alım sıklığını daha da azaltırken muhtemelen borsa yatırım fonları (ETF) politikasını sürdürecek.

Nomura analistleri Naoya Fuji ve Yunosuke Ikeda, 6 Ocak tarihli bir araştırma notunda, piyasa katılımcılarının getiri eğrisi kontrolünün etkisine ilişkin endişelere kıyasla politika hakkında daha az endişe duymaya başladıkları göz önüne alındığında, ETF alımını normalleştirmenin merkez bankası için düşük bir öncelik olduğunu yazdı. Ayrıca, politikada yapılacak herhangi bir revizyonun, gelecekteki satışlar ve bir çıkış stratejisi konusunda endişelere yol açmamak için “özenli bir diyalog” gerektireceğini de sözlerine eklediler.

BOJ’un yerel hisse senetlerine yönelik ETF satın alımları 2022’de 12 yılın en düşük seviyesine ulaştı ve bu süre zarfında toplam alım 630,9 milyar yen (4,7 milyar USD) oldu, bu 2020’de satın alınan 7,1 trilyon yen’in sadece bir kısmı.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanlığı'na Naci Ağbal atandı | Video

Nomura analistleri, “Alımları azaltmanın önündeki engeller, onları durdurmanın önündeki engellerden daha düşük, ancak bu yalnızca mevcut durumdan büyük bir değişiklik içermeyen bir ince ayar oluşturacağından, bunu cesur bir politika değişikliği olarak tanımlamak zor olacaktır.” diye yazdı.

Nomura, Çin için ekonomik büyüme tahminlerini düşürdü

 

Nomura’dan 3 ülkeye kur krizi uyarısı

 


Nomura Hisse Analiz

Nomura Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Nomura Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Nomura Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Nomura Hisse

Nomura Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Nomura Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Nomura Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Nomura Hisse Uzman Yorumları

Nomura Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }