Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Barkin Hisse Net Yorumlar 2023, Fed küçük faiz artırımları yapmalı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Barkin Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Barkin Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Barkin Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Barkin Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Barkin Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Barkin Hisse Yorum 2023

Barkin Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Barkin Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, enflasyonu aşağı getirmek için çabalarkan ABD ekonomisine zararın sınırlanmasına yardım için Fed’in daha küçük faiz artırımları yapması gerektiğini savundu.

Barkin, “Tedarik zincirlerindeki iyileşmenin ve bugüne kadar attığımız adımların enflasyonu çabuk bir şekilde aşağı getirmek için yeterli olduğunu düşünürseniz, ekonomiye zararı sınırlamak için daha kademeli bir faiz politikamız olmalı” diye konuştu.

Konuşmasında Fed Faiz oranı için tepe noktasının ne olması gerektiği konusunda görüşünü ortaya koymayan Barkin, Fed’in 1 Şubat’ta yapacağı toplantıda kaç puanlık faiz artırımı yapmasına destek vereceği konusunda da bilgi vermedi.

Barkin Hisse Net Yorumlar 2022, Faizin daha yavaş artırılması taraftarıyım

 

Barkin Hisse Net Yorumlar 2022, Fed’in görevi enflasyonu düşürmek

 

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: AK Parti'nin ekonomiye ilişkin kanun teklifi TBMM'ye sunuldu

Barkin Hisse Net Yorumlar 2022, Fed’in faiz konusunda karar vermek için hala zamanı var

 

Barkin’den ABD ekonomisi uyarısı

 


Barkin Hisse Analiz

Barkin Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Barkin Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Barkin Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Barkin Hisse

Barkin Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Barkin Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Barkin Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Barkin Hisse Uzman Yorumları

Barkin Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }