Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

ECB baş ekonomistinden faiz açıklaması Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB baş hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB baş yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB baş forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB baş grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB baş fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB baş Yorum 2023

ECB baş piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB baş grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu üyesi ve baş ekonomisti Philip Lane, politika kararlarının verilere bağlı olarak alınacağını, ancak her türlü simülasyonun ECB faiz oranlarının yüzde 2’nin üzerinde olması gerektiğini gösterdiğini söyledi.

Enerji fiyatlarındaki gevşemenin devam etmesi halinde bunun gıda fiyatları ve çekirdek enflasyon üzerinde daha az baskı oluşmasını beraberinde getireceğini belirten Lane, bu yıl enflasyonda “oldukça büyük bir düşüş” yaşanmasını beklediğini vurguladı.

Reel ücretlerde büyük bir düşüş görüldüğüne de işaret eden Lane, bununla birlikte devam eden ücret müzakerelerinin önümüzdeki aylarda fiyatlar üzerinde yukarı yönlü baskı yaratabileceğini de ifade etti.

Euro Bölgesi’nde bir resesyon yaşanacak ise bunun “ılımlı” bir resesyon olacağını öngören Lane, Avrupa ekonomisinin pek çok kişinin beklediğinde daha dayanıklı olduğunu belirtti ve “İş gücü piyasasındaki ivme Avrupa’nın büyük bir daralma ile karşı karşıya olmadığının bir işareti” dedi.

İlginizi Çekebilir;  Mester Hisse Net Yorumlar 2023, Eylül faiz artışının boyutu enflasyona bağlı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB baş ekonomisti Lane’den enflasyon yorumu

 

Lane Hisse Net Yorumlar 2022, ECB, faiz oranlarını yükseltecek

 

ECB baş ekonomisti Lane’den enflasyon çıkışı

 


ECB baş Analiz

ECB baş net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB baş yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB baş grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB baş

ECB baş yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB baş grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB baş yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB baş Uzman Yorumları

ECB baş analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }