Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

Hisse değeri yüzde 42.000 arttı! Rotayı Türkiye’ye çevirdi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hisse değeri hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Hisse değeri yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Hisse değeri forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Hisse değeri grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Hisse değeri fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Hisse değeri Yorum 2023

Hisse değeri piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Hisse değeri grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İsmi International Holding Company. Kısaca IHC. Merkezi, Birleşik Arap Emirlikleri ’nin başkenti Abu Dabi. 2019 yılında sadece 40 çalışanı bulunuyordu; balık çiftlikleri, gıda ve inşaat işleri yapıyordu. O günlerde uluslararası piyasalarda kimsenin tanımadığı bu şirket, bugün artık, dile kolay, hisse değerlerinin yüzde 42.000 artması sonucunda 240 milyar dolarlık bir grup…

Dünya’nın haberine göre; İngiliz Financial Times gazetesi, ekonomistleri şaşkına uğratan şirketi dün “Ortadoğu ’nun 240 milyar dolarlık gizemli şirketi” başlığıyla tanıttı Hisse Net Yorumlar 2022,

“Üç yılda, Suudi Arabistan ’ın devlet petrol şirketi Saudi Aramco ’dan sonra Ortadoğu ’nun ikinci büyük şirketi oldular. Şirkete 2019 yılında CEO atanan Syed Basar Shueb bile durumu ‘şaşırtıcı ’ bulduğunu söylüyor.”

‘ ’DÜNYA DEVİ YARATMAK ’ ’

 “Shueb, büyümenin basit bir açıklaması olduğunu söylüyor ve Royal Group ’a ait 40 şirketin kendileriyle birleşmelerini örnek gösteriyor. IHC ’nin aktif varlığı 2018 ’de 215 milyon dolardı. 2022 ’nin üçüncü çeyreğinde 54 milyar dolara fırladı. Şirkete göre, büyümenin nedeni, yaptıkları işlerin büyümesi. Kar payı dağıtmadıklarını belirten Shueb, 2020 ve 2021 karlarının yatırımlarda kullanıldığını açıkladı.”

İlginizi Çekebilir;  Altının kilogramı 965 bin liraya geriledi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

“Shueb ‘Biz dünya devi yaratmak için uğraşıyoruz ’ derken, bazıları IHC ’nin, Abu Dabi ’deki iş dünyası ile yönetim arasındaki bulanık ilişkilerin örneği olduğunu düşünüyor.”

“Şirketin başkanı, Abu Dabi ’nin en güçlü isimlerinden Şeyh Tahnoon bin Zayed en-Nehyan. Birleşik Arap Emirlikleri ’nin ulusal güvenlik danışmanı olan en-Nehyan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid en-Nehyan ’ın da öz kardeşi.”

TÜRKİYE ’Yİ ARAŞTIRIYORLAR

 “Şirket artık teknoloji, sağlık, emlak, inşaat, gıda ve tarım üzerine yatırımlar yapıyor. Asya ve Latin Amerika pazarlarına bakan IHC, Türkiye ve Endonezya pazarlarıyla ilgileniyor.”

FT ’nin bu iddiasını şirketin CEO ’su Shueb ’un Ağustos 2021 ’de yaptığı açıklama doğruluyor. Şirketten bir heyetin 2021 Ağustos ’unun üçüncü haftası Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren Shueb, Türkiye’de sağlık, endüstriyel ve gıda işleme sektörlerindeki fırsatlara baktığını aktardı.

IHC, bir yıl sonra, yani Ağustos 2022’de, Kalyon Enerji’nin yüzde 50’sini 490 milyon dolara satın aldığını açıklamıştı.

BoE’nin kısa vadeli devlet tahvili satışına güçlü talep geldi

 

ABD’de tüketici borçlanması arttı

 

Günün önemli şirket haberleri 10/01/2023

 


Hisse değeri Analiz

Hisse değeri net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Hisse değeri yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hisse değeri grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Hisse değeri

Hisse değeri yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Hisse değeri grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Hisse değeri yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Dolar/TL’de volatil fiyatlamalar Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Hisse değeri Uzman Yorumları

Hisse değeri analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }