Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Gram altında yön yukarı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altında Yorum 2023

Gram altında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,39 yükselişle 1.134 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,26 artışla 1.137 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.860 lira, Cumhuriyet altını da 7.560 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı dün yüzde 0,37 değer kazanmasının ardından, bugün de yüzde 0,25 artarak 1.883 dolardan işlem görüyor.

ABD’de enflasyon ve resesyon ikilemi para politikalarına yönelik belirsizlikleri artırırken, yarın açıklanacak enflasyon verileri öncesinde yatırımcılar temkinli hareket ediyor.

Analistler, ülkede Tüketici Fiyat Endeksi’ndeki artışın (TÜFE) aralıkta yıllık bazda yüzde 7,1’den yüzde 6,5’e yavaşlamasının öngörüldüğünü kaydederek, 2022’de üst üste 7 kez faiz artıran bankanın martta şahin adımlarına ara verebileceği beklentisinin güçlendiğini belirtti.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) şubat toplantısı için 25 baz puanlık faiz artışı ihtimali yüzde 79’a çıkarken, 50 baz puanlık Faiz artış ihtimali ise yüzde 21’e geriledi.

İlginizi Çekebilir;  Altın fiyatları 30 Haziran: Yarım, gram, çeyrek altın fiyatları

Bugün veri gündeminin zayıf olduğunu ifade eden analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.850 doların destek, 1.890 doların direnç konumunda olduğunu söyledi.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Ons altın son 8 ayın en yüksek seviyesinde bulunurken dar bantta fiyatlamalar izleniyor. Çin Merkez Bankası’nın altın pozisyonlarını atırması yukarı yönlü momentumu canlı tutuyor. Diğer yandan yatırımcılar yarın açıklanacak ABD enflasyon verisi öncesinde temkinli davranıyor. Dün Riksbank’te konuşma gerçekleştiren Fed Başkanı Powell faiz artırımlarına değinmeyerek piyasalardaki belirsizliği korudu. Dolayısıyla yarın açıklanacak ABD enflasyon verisi Fed’in faiz artırımlarında ve ons altın fiyatlamalarında belirleyici olabilir. Enflasyonun %6,5 beklentilerinin altında gerçekleşmesi riskli varlıkları destekleyebilir.’ denildi.

Vakıf Yatırım bülteninde, ‘Ons altında güçlü seyir devam ediyor. 1,820 seviyesi korundukça yukarı hareketin devamını bekliyoruz. Hareketin devamı halinde 1,915-1,950 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. Perşembe günü açıklanacak olan ABD enflasyonu fiyatlamanın seyri adına kritik olacak.’ denildi.

Cari işlemler 3 milyar 666 milyon dolar açık verdi

 

VİOP’ta endeks kontratı güne yatay başladı

 

Sigortalı çalışan sayısı 23 milyonu aştı

 


Gram altında Analiz

Gram altında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altında

Gram altında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Teknoloji hisseleri geri mi dönüyor? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altında Uzman Yorumları

Gram altında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }