Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Alında yukarı yönlü hareket Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Alında yukarı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Alında yukarı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Alında yukarı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Alında yukarı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Alında yukarı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Alında yukarı Yorum 2023

Alında yukarı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Alında yukarı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, ons fiyatındaki sınırlı değer kaybına paralel gerileyen altının gram fiyatı, günü yüzde 0,1 düşüşle 1.133 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.50 itibarıyla yüzde 0,26 artışla 1.136 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.860 lira, Cumhuriyet altını da 7.550 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı dün yüzde 0,1 değer kaybetmesinin ardından, bugün yüzde 0,2 artarak 1.880 dolardan işlem görüyor.

ABD’de devam eden resesyon ve enflasyon ikileminin yerini yavaş yavaş resesyon endişesine bırakması beklenirken, bugünkü enflasyon verileri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyonla mücadelede attığı şahin adımların etkilerinin görülmesi açısından da önem taşıyor. Ülkede Tüketici Fiyat Endeksi’ndeki (TÜFE) yıllık artışın aralıkta yüzde 7,1’den yüzde 6,5’e yavaşlaması öngörülüyor.

Analistler, bugün bugün yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri ve perakende satışlar, yurt dışında ise ABD’de enflasyon başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.860 doların destek, 1.890 doların direnç konumunda olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Esnafa destek başvuruları bugün başlıyor

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Ons altında yatay seyir takip ediliyor. Bugün saat 16.30’da açıklanacak ABD enflasyon verisi öncesinde altında temkinli seyir izleniyor. ABD enflasyonun %7,1’den %6,5’e gerilemesi beklenirken enflasyonun daha da gerilemesi Fed’in yumuşak inişi gerçekleştirebileceği ümitleriyle risk iştahını destekleyebilir. Dolayısıyla ons altın yatırımcısı enflasyon verisini yakından takip edecek. Teknik olarak ise Kasım ayından gelen yükselen kanal içinde fiyatlanan ons altında kanalın ara desteğinden güç kazanımı gözlemleniyor. Olumlu makroekonomik verilerin gelmesi durumunda ons altında kanalın üst bandı direnç olarak değerlendirilebilir.’ denildi.

Vakıf Yatırım bülteninde, ‘Ons altında güçlü seyir devam ediyor. 1,820 seviyesi korundukça yukarı hareketin devamını bekliyoruz. Hareketin devamı halinde 1,915-1,950 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. Bugün açıklanacak olan ABD enflasyonu fiyatlamanın seyri adına kritik olacak.’ denildi.

Dolar/TL’de sınırlı yukarı yön

 

Perakende satış hacmi arttı

 

Ciro endeksi yüzde ™,7 arttı

 


Alında yukarı Analiz

Alında yukarı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Alında yukarı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Alında yukarı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Alında yukarı

Alında yukarı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Alında yukarı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Alında yukarı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Alında yukarı Uzman Yorumları

Alında yukarı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Türk startuplar yatırımın gözdesi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }