Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa borsaları enflasyon verileri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) şahin tutumunu yumuşatabileceğine ilişkin beklentilerle güne alıcılı başladı 
 
Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,21 artışla 451,2 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,1 değer kazanarak 15.075 puandan işlem görüyor.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,44 yükselişle 7.828 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,23 artışla 6.992 puanda, İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,22 değer kazancıyla 8.847 puanda ve İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 0,11 primle 25.761 puanda bulunuyor.

Dün ABD’de açıklanan enflasyon verilerinin ardından 1,0867 ile 21 Nisan 2022’den bu yana en yüksek seviyesini test eden euro/dolar paritesi, günü önceki kapanışına göre yüzde 0,9 artışla 1,0850’den tamamladı. Parite, şu dakikalarda 1,0840 seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) şahin tutumunu yumuşatabileceğine ilişkin beklentilerle küresel pay piyasalarının pozitif seyrettiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir;  İstanbul'da okul servislerinde gizli zam tartışması

Bugünün veri gündeminde Almanya’da Gayrisafi Yurt içi Hasıla (GSYH), Euro Bölgesi’nde dış ticaret dengesi ve sanayi üretiminin önce çıktığını belirten analistler, ABD’de ise Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksinin takip edileceğini bildirdi.

Öte yandan bugün açıklanan verilere göre, İngiltere’de sanayi üretimi kasımda yıllık yüzde 5,1 azalarak beklentilerin altında kaldı.

Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 32,5 oldu

 

Dolarda yatay seyir

 

İngiltere’nin sanayi üretiminde daralma

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }