Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Fitch’den ECB faiz tahmini Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fitch’den ECB hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fitch’den ECB yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fitch’den ECB forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fitch’den ECB grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fitch’den ECB fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fitch’den ECB Yorum 2023

Fitch’den ECB piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fitch’den ECB grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fitch Ratings, Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika faizi için tahminini çekirdek enflasyon baskıları konusunda çok daha endişeli olması nedeniyle yükseltti ve faiz oranının Aralık Global Ekonomik Görünüm raporunda yaptığı tahminden daha yüksek bir seviyede tepe yapacağını öngördü.

ECB’nin refinansman faiz oranı Mayıs 2023’e kadar getireceği seviye konusunda tahminini yüzde 3’ten yüzde 4’e yükselten Fitch, mevduat Faiz oranının da yüzde 3,5’e ulaşacağını tahmin etti.

2023’ün ilk yarısında ECB’nin faizi toplam 150 baz puan artıracağını tahmin eden Fitch, 5 Şubat ve 16 Mart toplantılarından 50’şer baz puan artırım yapılacağını öngördü.

Fitch’ten Avrupa’nın 3 büyük ekonomisi için uyarı

 

Fitch, 2023 için Türkiye not raporunu açıklayacak

 

Fitch’den Türkiye için finansal risk vurgusu

İlginizi Çekebilir;  Finans - Pandemide gerileyen dünya turizmi hızla toparlanıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 


Fitch’den ECB Analiz

Fitch’den ECB net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fitch’den ECB yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fitch’den ECB grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fitch’den ECB

Fitch’den ECB yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fitch’den ECB grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fitch’den ECB yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fitch’den ECB Uzman Yorumları

Fitch’den ECB analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }