Salı, Mayıs 7, 2024
Ekonomi

Dolar/TL’de yatay seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar/TL’de yatay hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar/TL’de yatay yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar/TL’de yatay forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar/TL’de yatay grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar/TL’de yatay fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar/TL’de yatay Yorum 2023

Dolar/TL’de yatay piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar/TL’de yatay grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Cuma günü en düşük 18,7610 ve en yüksek 18,8151 seviyelerini gören dolar/TL, günü 18,7849’dan tamamladı.

Dolar/TL, yeni haftaya yatay başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla 18,7890’dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 20,3620’den, sterlin/TL de önceki kapanışının hemen üzerinde, 22,9380’den satılıyor.

Bugün 101,77 ile 3 Haziran 2022’den bu yana en düşük seviyesini test eden dolar endeksi, şu sıralarda 102,2 seviyesinden işlem görüyor. euro/dolar paritesi de 1,0830’dan alıcı buluyor.

Gün Ortası Hisse Net Yorumlar 2022, Uluslararası piyasalarda saat 13.00 itibarıyla euro/dolar paritesi 1,0820, sterlin/dolar paritesi 1,2200 ve dolar/yen paritesi 128,4 düzeyinde seyrediyor.

İstanbul serbest piyasada dolar 18,7890 liradan, euro 20,3300 liradan satılıyor.

Analistler, ABD’de geçen hafta açıklanan enflasyon verilerinin ardından ABD Merkez Bankası’nın (Fed) sıkılaşma adımlarını yavaşlatacağı beklentilerinin arttığını belirterek, bunun da doları diğer para birimleri karşısında baskıladığını ifade etti.

Para piyasalarında, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) gelecek ayki toplantısında faizi 25 baz puan artıracağı beklentileri yüzde 94 oldu.

İlginizi Çekebilir;  Tahvil Kralı hisse senetlerinde ralli görüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bugün başlayacak olan Davos Zirvesi’nden gelecek haber akışının takip edileceğini aktaran analistler, veri gündeminde ise Almanya ve euro Bölgesi’nde ZEW ekonomik güven endeksinin öne çıktığını kaydetti.

Analistler, ABD’de piyasaların bugün tatil olması nedeniyle global piyasalarda işlem hacimlerinin düşük seyredebileceğine işaret ederek, teknik açıdan dolar endeksinde 103’ün direnç, 101,5 seviyesinin destek konumunda bulunduğunu bildirdi.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde,“Dolar/TL paritesi sınırlı yükselişini sürdürüyor. TCMB, Liralaşma Stratejisi kapsamında TL mevduat vadelerinin uzamasını teşvik etmek amacıyla üç aydan uzun süreli mevduatlarda zorunlu karşılık oranlarını sıfırladığını duyurdu. ABD ’de ise enflasyon verisinin beklentinin altında gerçekleşmesiyle piyasalardaki iyimserlik sürüyor. Dolar endeksi 102 ’li seviyelere gerilerken riskli varlıklara girişler takip ediliyor. Bugün ABD piyasaları tatil sebebiyle kapalı olacak. Yurt içinde ise Aralık ayı Bütçe Dengesi verisi takip edilecek.” denildi.

Gedik Yatırım bülteninde,“TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu enflasyon beklentisi %32,46 düzeyinde gerçekleşirken, yıl sonu Dolar/TL beklentisi ise 23,43 olarak kaydedildi. TCMB Liralaşma stratejisi kapsamında 3 aydan uzun vadeli TL mevduatları için zorunlu karşılıklar oranını yüzde sıfır olarak belirledi. Diğer taraftan TCMB, 2023 yıl sonuna kadar yurt dışından doğrudan temin edilen 6 aydan uzun vadeli yabancı para yükümlülüklerindeki artış için zorunlu karşılık oranını yüzde sıfır olarak belirledi. Bugün yurt içerisinde bütçe dengesi dışında önemli bir veri akışı bulunmuyor. Geçen hafta yatay seyirlerin ağırlık kazandığı Dolar/TL ’de, bu sabah saat 08 Hisse Net Yorumlar 2022,45 itibariyle 18,78 ’li seviyelerden işlemler geçiyor. Dolar endeksi ise 101,95 civarında bulunuyor.” denildi.

Ons altın 9 ayın zirvesinde

 

İlginizi Çekebilir;  Faizler düştü ev satışlarında artış yaşandı | Video

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı

 

Ücretli çalışan sayısı kasımda da arttı

 

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 


Dolar/TL’de yatay Analiz

Dolar/TL’de yatay net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar/TL’de yatay yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar/TL’de yatay grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar/TL’de yatay

Dolar/TL’de yatay yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar/TL’de yatay grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar/TL’de yatay yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar/TL’de yatay Uzman Yorumları

Dolar/TL’de yatay analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }