Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Turan, Türkiye ’den Azerbaycan ’a komisyonsuz para transferine başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Turan, Türkiye hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Turan, Türkiye yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Turan, Türkiye forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Turan, Türkiye grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Turan, Türkiye fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Turan, Türkiye Yorum 2023

Turan, Türkiye piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Turan, Türkiye grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türk Devletleri arasında para transferi sürecini dijital dünyaya taşımayı hedefleyen Turan, tüm Türk soyluların Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan gibi Türk Devletlerine para transferi yapabilecekleri bir para transferi geçidi oluşturmanın yanı sıra geliştirdiği özel finansal ürün ve hizmetlerle Türk Devletlerinin dijital finansal okuryazarlığının gelişmesine katkı sunmayı planlıyor.

Türkiye ’de yaşayan soydaşlarımıza, kendi dillerinde hizmet veren tek finansal uygulama olan Turan, Türk Devletlerinde ilk ülke açılımını Azerbaycan ile gerçekleştirdi. Türkiye ’den Azerbaycan ’daki tüm kartlara saniyeler içerisinde komisyonsuz para transferine olanak sağlayan uygulama bu alanda bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.

Türkiye ile Azerbaycan arasında ekonomik ilişkiler, yatırımlar ve iş birlikleri ile güçlenmeye devam ediyor. İki ülke arasındaki ticaret hacminin; 2021’de, 2020’ye göre enerji dahil olmak üzere yüzde 10 oranında artarak 5 milyar doları bulduğu ve 2022’nin 11 aylık döneminde ise 2021’in aynı dönemine göre yüzde 9 oranında arttığı görülüyor. Nihai hedefin ise 15 milyar dolar olarak belirlendiği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir;  GSB KYK başvuruları ne zaman başlayacak? (2023 KYK burs ve yurt başvuruları)

Türkiye, Azerbaycan arasında toplamda karşılıklı olarak 30 milyar doları bulan bir yatırım hacmi söz konusu. 2022 yılı sonu itibariyle Türkiye ’de ikamet eden 68 bini aşkın Azerbaycan vatandaşı bulunuyor. Bu vatandaşların en önemli sorunlarından birinin de ülkelerine para transferi sürecindeki zorluklar olarak biliniyor.

Turan, Türkiye ve Azerbaycan arasında gerçekleşen hem finansal hem sosyal etkileşimlerin en güçlü olduğu dönemde, para transferi sürecindeki zorluklara dijital bir çözüm sunarak, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri daha da güçlendirmek için büyük bir fayda sunuyor.

“Türkiye ile başlayan yolculuğumuzu kısa sürede Azerbaycan ’a ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Turan ’ın Azerbaycan açılımı ile ilgili konuşan Turan Kurucusu ve CEO ’su Özgür Bayraktar,Turan ile Türk Devletlerini ekonomik olarak birbirleriyle yakınlaştırmak en önemli hedeflerimizden biri. Bu vesile ile Türkiye ile Azerbaycan arasında daha önce yapılmamış bir şekilde tamamen çağımızın gerekliliğinde, dijital dünya odaklı bir para transferi geçidi kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2023 yılında Özbekistan ’a da komisyonsuz para transferini başlatmayı hedefliyoruz ’ ’ dedi.

Yaklaşık 45 milyon TL değerleme ile tohum öncesi yatırım almıştı

Türk Devletleri ’nin finansal uygulaması olmayı hedefleyen Turan 2022 yılı Ekim ayında 45 milyon TL değerleme üzerinden tohum öncesi yatırım almıştı.

Turan hakkında

Turan Teknoloji Anonim Şirketi, 2022 yılının Mayıs ayında kurulmuş bir finansal teknolojiler şirketi olup, tüm Türk Devletlerinde yaşayan kullanıcıların yararlanmasını sağlayacak yeni nesil bir finans uygulaması olma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Turan faaliyetlerini, Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş ’den aldığı hizmetler neticesinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası denetiminde ve gözetiminde sürdürmektedir.

İlginizi Çekebilir;  Gelecek ‘Yerli’de

Turan hesabında bulunan bakiyeler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nezdinde açılmış hesaplarda %100 nakit karşılıkla korunmaktadır. Turan, kanunen bu paradan asla faiz geliri elde edemez.

Turan, Türkiye ’nin elektronik para ve ödeme hizmetleri lisansı alan ilk şirketlerinden biri olan Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş’nin altyapısını kullanmaktadır.

Turan yaklaşık 45 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Dolar/TL’de yatay seyir


Turan, Türkiye Analiz

Turan, Türkiye net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Turan, Türkiye yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Turan, Türkiye grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Turan, Türkiye

Turan, Türkiye yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Turan, Türkiye grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Turan, Türkiye yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Turan, Türkiye Uzman Yorumları

Turan, Türkiye analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }