Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

ECB yavaş faiz artışları düşünüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB yavaş hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB yavaş yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB yavaş forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB yavaş grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB yavaş fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB yavaş Yorum 2023

ECB yavaş piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB yavaş grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Bloomberg’in görüşmeler hakkında bilgi sahibi olan yetkililere dayandırdığı habere göre, Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika yapıcıları, Başkan Christine Lagarde’ın aralık ayında belirttiğinden daha yavaş bir faiz artırımını düşünmeye başlıyor.

Konuyla ilgili görüşmelerin gizli olması nedeniyle isimlerinin açıklanmamasını isteyen yetkililer, şubat ayında sinyalini verdiği 50 baz puanlık adımın olası olmaya devam etmesine karşın, Mart ayında yapılacak bir sonraki toplantıda 25 puanlık daha küçük bir artış olasılığının destek kazandığını belirtti.

Yetkililer, parasal sıkılaştırmadaki herhangi bir yavaşlamanın, ECB’nin yumuşaması olarak görülmemesi gerektiğini söyledi. Herhangi bir kararın alınmadığını ve politika yapıcıların, Lagarde’ın 15 Aralık’ta kaleme aldığı Mart toplantısı için yarım puanlık hamleyi hala gerçekleştirebileceğini vurguladılar.

ECB sözcüsü, Yönetim Konseyi’nin gelecekteki eylemleri hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa'da gaz fiyatlarında düşüş Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fitch’den ECB faiz tahmini

 

ECB baş ekonomistinden Faiz açıklaması

 

Nagel Hisse Net Yorumlar 2022, ECB, para politikasını sıkılaştırmaya devam etmeli

 


ECB yavaş Analiz

ECB yavaş net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB yavaş yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB yavaş grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB yavaş

ECB yavaş yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB yavaş grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB yavaş yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB yavaş Uzman Yorumları

ECB yavaş analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }