Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Brainard Hisse Net Yorumlar 2023, Para politikası, büyüme ve istihdama daha da engel olacak Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Brainard Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Brainard Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Brainard Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Brainard Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Brainard Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Brainard Hisse Yorum 2023

Brainard Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Brainard Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fed Başkan Yardımcısı Lael Brainard, para politikasının ABD’nin ekonomik büyümesi ve istihdamı üzerinde yarattığı baskının 2023 yılında artmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Chicago Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Fed Başkan Yardımcısı Lael Brainard, Fed’in faizleri sınırlayıcı bir bölgeye getirdiğini ve şu anda “yeterince sınırlayıcı” seviyeyi aramakta olduğunu ifade etti.

Brainard, ücretlerde büyümenin yavaşladığı ve iş gücü talebinin azalmakta olduğu yönünde “belli belirsiz işaretler” gördüklerini de belirtti.

Konuşmasında Fed’in faiz artırım hızını düşürmesinin faizlerde sınırlayıcı seviyelere ulaşılması ile birlikte daha fazla verinin değerlendirilmesine imkan vereceğini vurgulayan Brainard, yüksek enflasyonun çözmenin ve enflasyonu yüzde 2 hedefine getirmenin zaman alacağını da söyledi.

Fed üyesinden yavaşlama mesajı

 

Dimon Hisse Net Yorumlar 2022, Fed faizi yüzde 5’in ötesine yükseltecek

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası 14/09/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

FED resesyon istiyor… Yatırımcılar ne yapmalı?

 


Brainard Hisse Analiz

Brainard Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Brainard Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Brainard Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Brainard Hisse

Brainard Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Brainard Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Brainard Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Brainard Hisse Uzman Yorumları

Brainard Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }