Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Asya borsaları pozitif seyirde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsaları Yorum 2023

Asya borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Nikkei 225 yüzde 0,11 yükseldi ve Topix yüzde 0,22 yükseldi. 10 yıllık Japon Devlet Tahvili getirisi, merkez bankasının tolerans aralığının üst tavanının biraz altında, yüzde 0,406’da durmak için yavaşladı.

Güney Kore’de Kospi yüzde 0,16 ve Kosdaq yüzde 0,4 yükseldi. Avustralya’da S&P/ASX 200, önceki kayıplarını yüzde 0,13 oranında artırdı.

Hong Kong’un Hang Seng endeksi yüzde 0,94 arttı ve Hang Seng Tech endeksi yüzde 1,67 yükselerek bölgedeki kazançlara öncülük etti.

Anakara Çin’in Shanghai Composite’i, ülkenin merkez bankasının Çin’in 1 yıllık ve 5 yıllık kredi faiz oranlarını değiştirmemesiyle yüzde 0,54 daha yüksek işlem gördü. Shenzhen Bileşeni yüzde 0,6 arttı.

Yatırımcıların yavaşlayan enflasyon belirtilerine rağmen Fed’in faiz oranlarını artırmaya devam edeceğine dair endişelerinin artmasıyla, Wall Street’teki hisse senetleri Perşembe günü düştü. Dow Jones Sanayi Ortalaması, kısa ömürlü bir yeni yıl rallisinden elde ettiği kazanımları geride bırakarak üst üste üçüncü negatif seansını gördü.

İlginizi Çekebilir;  Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'veri' açıklaması

NYSE günü ekside kapattı

 

ABD Hazine Bakanlığı olağanüstü tedbirleri devreye soktu

 

CBDC ’ler finans piyasalarını istikrara kavuşturabilir mi?

 


Asya borsaları Analiz

Asya borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsaları

Asya borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsaları Uzman Yorumları

Asya borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }