Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Fed üyesinden yavaşlama mesajı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed üyesinden hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed üyesinden yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed üyesinden forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed üyesinden grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed üyesinden fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed üyesinden Yorum 2023

Fed üyesinden piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed üyesinden grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Boston Fed Başkanı Susan Collins, “artık faizler kısıtlayıcı alanda ve şu anki göstergelere bakılırsa zirveye yaklaşmış olabilir. Bu nedenle sıkılaşmanın daha yavaş biçimde gerçekleşmesinin uygun olacağını düşünüyorum. Daha ölçülü düzenlemeler, para politikası riskleriyle mücadeleyi de kolaylaştıracaktır.” değerlendirmesini yaptı.

4 toplantı üst üste 75 baz puan faiz artışı yapan Fed geçen ay artış hızını yavaşlatmış ve 50 baz puan artırıma gitmişti. Son projeksiyonlar, Fed yetkililerinin faizin bu sene yüzde 5,1 ’e yükselmesini ve 2023 ’e kadar burada kalmasını beklediğini gösteriyor.

Bu yıl oy hakkı bulunmayan Collins de benzer görüşü paylaşarak “Daha fazla faiz artışı bekliyorum. Muhtemelen yüzde 5 ’in biraz üzerinde olur ve bir süre bu seviyede kalır” ifadesini kullandı. Fed ’in 1 Şubat ’taki toplantıda artış hızını yavaşlatması ve 25 baz puanla yola devam etmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Mavi Marmara gemisi icrada 4 milyon 853 bin liradan satıldı

Collins konuşmasında enflasyonun büyük bir durgunluğa yol açmadan düşürüleceği konusunda iyimser olduğunu da sözlerine ekledi.

Philadelphia Fed İmalat Endeksi’nde artış

 

Dimon Hisse Net Yorumlar 2022, Fed faizi yüzde 5’in ötesine yükseltecek

 

FED resesyon istiyor… Yatırımcılar ne yapmalı?

 

Fed Başkanı Powell, Kovid-19’a yakalandı

 


Fed üyesinden Analiz

Fed üyesinden net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed üyesinden yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed üyesinden grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed üyesinden

Fed üyesinden yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed üyesinden grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed üyesinden yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed üyesinden Uzman Yorumları

Fed üyesinden analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }