Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Microsoft’un net kârı düştü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Microsoft’un net hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Microsoft’un net yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Microsoft’un net forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Microsoft’un net grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Microsoft’un net fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Microsoft’un net Yorum 2023

Microsoft’un net piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Microsoft’un net grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Mali takviminde Ekim-Aralık dönemini ikinci çeyrek olarak kabul eden Microsoft, bilançosunu açıkladı.

Buna göre, şirketin geliri geçen yılın Ekim-Aralık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2 artarak 52,7 milyar dolara çıktı. Microsoft 2021’in Temmuz-Eylül döneminde 51,7 milyar dolarlık gelir elde etmişti.

Şirket, söz konusu dönemde Haziran 2016’da sona eren çeyrekten bu yana en düşük gelir artışını kaydetti.

Microsoft’un net kârı ise aynı dönemde yüzde 12 azalarak 16,4 milyar dolara geriledi. Firmanın net kârı geçen senenin aynı döneminde 18,8 milyar dolar olmuştu.

Microsoft’tan işçi çıkarma kararı

Şirketin hisse başına kârı da bu dönemde 2,48 dolardan 2,20 dolara indi.

ABD’li teknoloji devi Microsoft, geçen hafta 10 bin çalışanını işten çıkaracağını duyurarak, şirketin 8 yılı aşkın süredir en büyük işten çıkarma kararını almıştı.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Microsoft Üst Yöneticisi (CEO) Satya Nadella, konuya ilişkin şirket çalışanlarıyla paylaştığı yazıda, müşterilerin dijital harcamalarını optimize ettiğini belirterek, “Ayrıca, dünyanın bazı bölgeleri resesyonda olduğu ve diğer bölgeler de resesyon beklediği için her sektördeki ve coğrafyadaki kuruluşların temkinli davrandığını görüyoruz” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Metal devi Nornickel üretiminin düşmesini bekliyor

 

ABD’de perakende satışlar arttı

 

Spotify’da işçi kıyımı

 


Microsoft’un net Analiz

Microsoft’un net net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Microsoft’un net yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Microsoft’un net grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Microsoft’un net

Microsoft’un net yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Microsoft’un net grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Microsoft’un net yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Microsoft’un net Uzman Yorumları

Microsoft’un net analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }