Pazar, Mayıs 19, 2024
Ekonomi

TCMB döviz rezervleri azaldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB döviz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TCMB döviz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TCMB döviz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TCMB döviz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TCMB döviz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TCMB döviz Yorum 2023

TCMB döviz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TCMB döviz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) verilerine göre, geçtiğimiz hafta 79 milyar 183 milyon dolar olan döviz rezervleri, 20 Ocak ile sona eren haftada 79 milyar 154 milyon dolara indi.

TCMB altın rezervleri 48 milyar 89 milyon dolardan, 49 milyar 589 milyon dolar seviyesine geldi.

Böylece TCMB rezervleri bir önceki hafta 127 milyar 272 milyon dolar seviyesindeyken, 128 milyar 743 milyon dolar seviyesine yükseldi.

Net Rezervler Arttı

Aynı dönemde TCMB’nin net uluslararası rezervleri 1,83 milyar dolar artış gösterdi.

Geçtiğimiz hafta 24 milyar 886 milyon dolar olan net uluslararası rezervler 20 Ocak ile sona eren haftada 26 milyar 716 milyon dolara çıktı.

Yabancılar borsada satışa döndü

 

Döviz mevduatları 194 ,5 milyar dolar azaldı

İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları pozitif seyrediyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

KKM ve katılma hesaplarında biriken tutar arttı

 


TCMB döviz Analiz

TCMB döviz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TCMB döviz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TCMB döviz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

TCMB döviz

TCMB döviz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TCMB döviz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TCMB döviz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TCMB döviz Uzman Yorumları

TCMB döviz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }