Cuma, Mayıs 10, 2024
Ekonomi

Alman tahvillerine karşı alınan pozisyon tutarı zirvede Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Alman tahvillerine hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Alman tahvillerine yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Alman tahvillerine forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Alman tahvillerine grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Alman tahvillerine fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Alman tahvillerine Yorum 2023

Alman tahvillerine piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Alman tahvillerine grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

S&P Global Market Intelligence verilerine göre, yatırımcıların kredi aldıkları Alman devlet tahvili tutarı 18 Ocak itibariyle 111,1 milyar euroya ulaştı. Bu, Aralık 2015’ten bu yana görülen en yüksek seviye oldu.

Yatırımcıların Alman devlet tahvillerine karşı pozisyon almalarında Almanya’nın devlet tahvili ihracını artırmasının etkili olduğunu belirten Royal Londan Asset Management kıdemli fon yöneticisi Gareth Hill, genel olarak uzun vadeli Avrupa devlet tahvillerine karşı bir pozisyon alım olduğunu vurguladı.

2022 yılında 450 milyar euro tutarında tahvil ihracı yapan Almanya, 2023 yılında 540 milyar euro tutarında tahvil ihracı planlıyor.

Almanya’nın vergi gelirlerinde arttı

 

Almanya hükümeti büyüme beklentisini revize etti

 


Alman tahvillerine Analiz

Alman tahvillerine net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Alman tahvillerine yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Alman tahvillerine grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Borsa İstanbul için Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler - Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Alman tahvillerine

Alman tahvillerine yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Alman tahvillerine grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Alman tahvillerine yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Alman tahvillerine Uzman Yorumları

Alman tahvillerine analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }