Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

BOJ, rekor miktarda Japon devlet tahvili aldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BOJ, rekor hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BOJ, rekor yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BOJ, rekor forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BOJ, rekor grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BOJ, rekor fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BOJ, rekor Yorum 2023

BOJ, rekor piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BOJ, rekor grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japonya Merkez Bankası (BOJ), kısa vadede bir faiz artırımı olacağına oynayan yatırımcıların ataklarına karşı getiri tavanını savunmak için ocak ayında rekor miktarda Japon devlet tahvili aldı.

Yapılan açıklamaya göre ocak ayında 23,69 trilyon yen (182 milyar dolar) tutarında devlet tahvili alımı yapıldı.

BOJ, aralık ayında 10 yıl vadeli tahvilde getiri tavanını yüzde 0,25’ten yüzde 0,50’ye yükseltmişti.

Japonya’da perakende satışlar beklentilerin üzerinde

 

Japonya’dan Rusya’ya ihracat yasağı

 

Japonya’da 41 yılın en yüksek enflasyonu

 


BOJ, rekor Analiz

BOJ, rekor net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BOJ, rekor yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BOJ, rekor grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 5 Ekim 2023 güncel altın satış fiyatları Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BOJ, rekor

BOJ, rekor yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BOJ, rekor grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BOJ, rekor yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BOJ, rekor Uzman Yorumları

BOJ, rekor analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }