Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Asya borsaları Çin’in verileri sonrası karışık seyirde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Asya borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asya borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asya borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asya borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asya borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asya borsaları Yorum 2023

Asya borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asya borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Hong Kong’un Hang Seng endeksi yüzde 2,09 düşerek bölgedeki kayıplara öncülük etti. Anakara Çin’de Şanghay Bileşik yüzde 1,32 ve Shenzhen Bileşeni yüzde 1,45 düştü.

Japonya’da Nikkei 225 yüzde 0,43 yükseldi ve Topix Ocak ayı için au Jibun Bank Japonya Hizmet Satın Alma Yöneticileri Endeksi’nin ay için daha fazla büyüme kaydetmesiyle yüzde 0,21 yükseldi.

Güney Kore’de Kospi de yüzde 0,31 ve Kosdaq yüzde 0,07 yükseldi.

Avustralya’da S&P/ASX 200, yatırımcıların Aralık ayı için yüzde 4,3 düşen yeni konut kredisi taahhütlerini sindirmesiyle yüzde 0,32 yükseldi. Singapur, 2022’nin son ayı perakende satışlarını günün ilerleyen saatlerinde açıklayacak.

Adani Group’un kurucusu ve başkanı Gautam Adani’nin net değeri bir gecede daha da düştü ve şu anda Bloomberg Milyarderler Endeksi’nde 21. sırada yer alıyor. Yılbaşından bugüne toplam 59,2 milyar dolarlık net servetini Perşembe günkü piyasa kapanışı itibarıyla 63,1 milyar dolara kaybetti.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: Merkez Bankası Başkanı Ağbal'dan enflasyon mesajı

ABD’de bir gecede, Wall Street’teki büyük endeksler, teknoloji hisselerinin yönlendirdiği bir ralli gördü. Meta, beklenenden daha iyi bir kazanç raporu gördükten sonra yüzde 23 artarak 2013’ten bu yana en iyi gününü kutladı.

ABD’li teknoloji devleri bilançolarını açıkladı

 

NYSE karışık seyirle kapandı Hisse Net Yorumlar 2022, Meta dikkat çekti

 

ABD borsaları karışık seyirle açıldı

 


Asya borsaları Analiz

Asya borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asya borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asya borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asya borsaları

Asya borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asya borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asya borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asya borsaları Uzman Yorumları

Asya borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }