Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

ECB üyeleri en az 2 faiz artırımı daha bekliyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ECB üyeleri hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ECB üyeleri yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ECB üyeleri forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ECB üyeleri grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ECB üyeleri fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ECB üyeleri Yorum 2023

ECB üyeleri piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ECB üyeleri grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi’nin dün yaptığı toplantıda yapılan tartışmalara ilişkin elde edilen bilgiler, üyelerin en az 2 faiz artırımı daha beklediklerini ortaya koydu. 

Ancak ECB üyeleri faiz artırım hızı ve faizin nihai olarak gideceği seviye konusunda farklı görüşler içinde oymaya devam ediyorlar. 

ECB’nin Mart toplantısının ardından Mayıs toplantısında Faiz artırmasının kesin olduğunu konusunda Reuters’e bilgi veren iki ECB üyesi, Yönetim Konseyi’nin bu faiz artırımlarının büyüklüğünü ise tartışmadığını ifade ettiler. 

Bazı ECB üyelerinin 4 Mayıs’ta yapılacak toplantıda 25 baz puan faiz artırımı öngördükleri belirtilirken, diğerlerinin faizlerin 50 baz puan artırılmasını istedikleri belirten ECB üyeleri, mevduat faizi için tepe noktasını yüzde 3,50 olarak işaret ettiler.

ECB Yönetim Konseyi’nin dünkü toplantısında mevduat faizi 50 baz puan artırılarak yüzde 2,50’ye yükseltilmişti. 

İlginizi Çekebilir;  Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dünkü toplantıda 50 baz puanlık faiz artırımı kararının kolay alındığını belirten kaynaklar, küçük bir azınlığın Mart ayında 50 baz puan daha faiz artırımı taahhütü vermek için çok erken olduğunu savunduklarını ifade ettiler.

ECB Sözcüsü ise toplantıdaki faiz tartışmamları konusunda yorum yapmadı. 

ECB faizi 50 baz puan artırdı

 

Danimarka Merkez Bankası, ECB’yi takip ederek faiz artırdı

 

BoE faizi 50 baz puan artırdı

 


ECB üyeleri Analiz

ECB üyeleri net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ECB üyeleri yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ECB üyeleri grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ECB üyeleri

ECB üyeleri yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ECB üyeleri grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ECB üyeleri yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ECB üyeleri Uzman Yorumları

ECB üyeleri analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }